Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 55 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Λύπη
Τι ηθελα να δω απο μονος μου τις υπηρεσιες της "Ντιανα" για την γνωστη κ μη εξαιρετεα πηγαινα κ να σου βαρδια η Ντιανα.
Την ειχα παρει πριν κανενα χρονο ...τα ιδια κ χειροτερα ισως αποστολη fast forward μπαινει σβηνει το φως κ μειναμε με την ανταυγεια της τηλεορασης με το τσοντοπρογραμμα σταση ωστε να μην πιασεις τιποτα πριν σουτιεν δεν βγηκε ποαω που ειπε ..... καποτα στον πεσμενο πουτσο ποτε να προλαβη με αυτα τα ξενερωματα που ηδη μου ειχε κανει με "βασανισε " με τα πολλα με το τυπικοτατο τσιμπουκι κ οπως ηταν δεν ηταν σηκωμενος ξεκινησαμε με ιεραποστολικο σαν κουκλα λαστιχενια αψυχη ρε παιδια εσπρωχνα κ ξανα κ ξανα μεχρι να λαβει το μαρτυριο πλεον τελος αντε να παμε κ πισωκολλητο αντε σπρωχνω κ εγω κανα δεκαλεπτο κ ευτυχως καταφερα κ τελειωσα ουφ .
τιποτα μηδεν και η πλακα πριν μπω με την προτροπη του γνωστου τσατσου Αρη μου λεει "αδελφη" μου λεει της Μαρινας στις υπηρεσιες κ φυσικα του λεω βγαινοντας ουτε απο αλλον πατερα δεν ειναι "αδελφη" της καμμια σχεση μακριααααααMoney MouthΧμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Μέλος
14
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού