Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 174 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
ενα εχω να πω:απαράδεκτη!!!

πηγα και εγω στην πολυδιαφημισμένη τζουλια.βγαινει αμεσως η κοπελα, 30++, ωραιο σωματακι, με καποιο κιλακια παραπανω αλλα γενικα μια καλη παρουσια.ειχα διαβασει τοσα και τοσα, και αποφασιζω να μπω.πολλη καλη η συμπεριφορα και της τσατσας.

ερχεται μετα απο 2 λεπτα, με ρωταει αν θελω ακαποτο στοματικο, της απανταω ναι και μου λεει να παω να πλυθω λιγο στον νιπτηρα, πραγμα που μου εκανε πολυ καλη εντυπωση.

επιστρεφω και μου αρχιζει την πιπα, αρκετα καλη αν και δεν τον εβαζε ολο μεσα.τεσπα, μου λεει θελεις να χυσεις ετσι?της λεω συνεχισε και βλεπουμε.στα 3 λεπτα, παιδια δεν ηταν παραπανω, της λεω οτι δεν βλεπω να τελειωνω ετσι και να ξεκινησουμε γαμησι.δυσανασχετει ξεκαθαρα και μου λεει-γιατι δεν το λες νωριτερα, να μην χανουμε χρονο!!!-ωπα μωρη, στα 3 λεπτα ηθελες να τελειωσω???το ξερω οτι δεν ειναι στουντιο, αλλα οχι και ετσι!!να σημειωσω οτι δεν περιμενε αλλος στο σαλονι.της λεω ντυσου και φυγε!με ξενερωσες!μα, μου λεει, εγω δεν σου ειπα να φυγεις, φυγε της λεω!!αντε απο εδω!!!την εχουν δει οτι ειναι καποιες!μηδεν σεβασμος εσεις??δεν ξαναπαταω εγω!!ουστ!!!

κατηφορισα προς αννα-πιπινου 118 μετα και απολυσα γαμησι!ακολουθει αλλη κριτικη.αυτα συναγωνιστες, πρεπει να μπουν λιγο στην θεσουλα τους οσες εχουν καβαλησει καλαμι!τα ειπα και στην κατα τα αλλα ευγενεστατη τσατσα, και μου λεει καλα κανεις και μου τα λες, για να την τακτοποιησω...ειδωμεν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2008
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Μέγας
11
Πόντοι:
4.160
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού