Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 144 10
Μπουρδέλα
175046
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο σοφός λαός. Λοιπόν , αυτό το κορίτσι το είχα βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό. Εμφανησιακά μου άρεσε πολύ (αν και λίγο ψηλή για τα γούστα μου ). Λοιπόν , πρώτο σοκ όταν πέρασα στο δωμάτιο. Κάτω είχε φλοκάτη!!! Ναι , σωστά διαβάζετε.
Στο ψητό τώρα : η κοπέλα πολύ βιαζότανε , προκαταρκτικά μηδέν , μέτρια πίπα ( με πλαστικό ) και από πάνω δεν ανεβαίνει. Έβγαζε κάτι φωνές και έκανε κάτι γκριμάτσες αλλά δυστυχώς όλα ήταν πολύ ψεύτικα. Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα καλά Η βιασύνη της και το όλο σκηνικό δεν άξιζαν. Δε θα ξαναπάω. Τουλάχιστον μου έφυγε η περιέργεια. Συνοψίζοντας , μόνο η φλοκάτη και η μφάνιση της Σούζι άξιζαν.
Στο ψητό τώρα : η κοπέλα πολύ βιαζότανε , προκαταρκτικά μηδέν , μέτρια πίπα ( με πλαστικό ) και από πάνω δεν ανεβαίνει. Έβγαζε κάτι φωνές και έκανε κάτι γκριμάτσες αλλά δυστυχώς όλα ήταν πολύ ψεύτικα. Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα καλά Η βιασύνη της και το όλο σκηνικό δεν άξιζαν. Δε θα ξαναπάω. Τουλάχιστον μου έφυγε η περιέργεια. Συνοψίζοντας , μόνο η φλοκάτη και η μφάνιση της Σούζι άξιζαν.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Σούζη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού