Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 59 10
Μπουρδέλα
79803
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ωρα 01.30 και αποφασιζω να περιπλανηθω στα στεκια του αγοραιου ερωτα.Μετα απο απογοητευση στην οδο φυλης καταληγω στον εν λογω οικο.Βλεπω ενα μελαχρινο γυρω στα 20 αδυνατο με πολυ ωραιο στητο στηθος η ευγενικη υπηρεσια μου λεει πως προσφερει ελευθερο στοματικο και 69.Αν και διστασα λογω παλαιοτεων απογοητευσεων με πιτσιρικες τελικα εδωσα το εικοσαρι μπηκα μεσα.Υστερα απο 5 λεπτα μπαινει η κοπελα,προσχαρη χαμογελαστη καθαρη υστερα απο τις απαραιτητες συστασεις και λιγη κουβεντουλα,αρχιζει το παρτυ.Στην ερωτηση με η χωρις απαντω χωρις και αφου το σκουπιζει με μωρομαντηλο προχωραει στο ψητο,αργη βασανιστικη ρουφηχτη ηδονικη πιπα,μετα απο λεπτα τη σταματησα γιατι κινδυνευα με προωρο τελειωμα.Πραξη σε ιεραποστολικο εντυπωσιαστηκα με το σφιχτο ζεστο της κολπο και προχωρησα με αργες κινησεις για το μαξιμουμ της απολαυσης,μετα απο κανα 5 λεπτο τελειωσα λιγη κουβεντουλα ντυθηκα και αποχωρησα ευτυχισμενος.
Υ.Γ.δε ζητησα 69 συνδιασμενο με ελευθερο λογω κινδυνου να τελειωσω σε 20''
η σχεση τιμης-αποδοσης αγγιζει το 10αρι αλλα λογω πρωτης κριτικης δεν εχω τη δυνατοτητα ανωτερης βαθμολογιας.
Αξιοτιμοι συναγωνιστες τη θεωρω καλη περιπτωση και λογω πιπας και αισθησης κολπου αλλα κυριως λογω οτι σεβεται το αντιτιμο του μπουρδελιαρη και δε συμπεριφερεται σαν να εισαι ο τελευταιος τροχος της αμαξης.
Αγωνιστικοι χαιρετισμοι σε ολους τους συναγωνιστες και καλο μπουρδελινγκ.
Υ.Γ.δε ζητησα 69 συνδιασμενο με ελευθερο λογω κινδυνου να τελειωσω σε 20''
η σχεση τιμης-αποδοσης αγγιζει το 10αρι αλλα λογω πρωτης κριτικης δεν εχω τη δυνατοτητα ανωτερης βαθμολογιας.
Αξιοτιμοι συναγωνιστες τη θεωρω καλη περιπτωση και λογω πιπας και αισθησης κολπου αλλα κυριως λογω οτι σεβεται το αντιτιμο του μπουρδελιαρη και δε συμπεριφερεται σαν να εισαι ο τελευταιος τροχος της αμαξης.
Αγωνιστικοι χαιρετισμοι σε ολους τους συναγωνιστες και καλο μπουρδελινγκ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού