Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η Εύα είναι ψηλή Ρωσίδα με καστανά σπαστά μαλλιά, ωραίο σώμα, λίγο πεσμένο κώλο και ωραία βυζιά με μεγάλες ρώγες. Στην όψη φαίνονται φυσικά, αλλά τελικά είναι σιλικόνη. Το καταλαβαίνεις μόνο από την αφή και από τα σημάδια κάτω από το στήθος.

Το δωμάτιο ήταν καθαρό με τσαλακομένα σεντόνια, η τηλεόραση ήταν κλειστή, είχε έναν μεγάλο καθρεύτη και οι σοβάδες κρεμόντουσαν από το ταβάνι.

Η Εύα ήρθε μετά από 1 λεπτό στο δωμάτιο. Για προκαταρκτικά μου έγλυψε τις ρώγες για μισό λεπτό και μετά με ρώτησε πως θέλω την πίπα και της είπα με προφυλάκτικο. Την έβαλε με το στόμα της και ξεκίνησε μία καταπληκτική πίπα χωρίς χέρια, χρησιμοποιούσε πολύ την γλώσσα της πάνω στον πουτσοκέφαλο και έγλυφε πολύ τα αρχίδια. Έχει βαθύ λαρύγγι, μου τον εξαφάνισε κάποιες στιγμές. Ύστερα από κανά 5λεπτο μου είπε ότι πρέπει να φύγει γιατί έχει κόσμο στο σαλόνι. Της είπα ότι είναι πολύ λίγο στο δωμάτιο, συνέχισε την πίπα για μισό λεπτό ακόμα και έφυγε αφήνοντας με, με το πουλί στο χέρι στην κυριολεξία.

Απαράδεκτη συμπεριφορά όσο κόσμο και αν είχε έξω, αν και σε όλη μου την τσάρκα ο κόσμος ήταν ελάχιστος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
opeth
Τιμημένος
77
Πόντοι:
1.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2011
Τα ίδια έκανε και σε μένα η Εύα.Με την Λόλα-Διδύμου 20 ζήτησα τα 10 ευρώ και φυσικά τα έδωσαν.
Έπρεπε να απαιτήσω το ίδιο και από την ΦΟΛΑ-ΕΥΑ.
Όταν η ΦΟΛΑ είπε οτι πρέπει να φύγει, έπρεπε να της πεις:
Δώσε μου τα 10 ευρώ και φύγε.Διαφορετικά θα κάτσεις ήρεμα και αρχίζουμε από την αρχή.
J
jockerx
06 Ιουλίου, 2011
αλλη φορα opeth να εισαι πιο αυστηρος και αποφασιστικος,ειτε να ζητησεις μερος του ποσου οπως γραφει ο τζοκερ ειτε ν απαιτησεις να καθησει στο δωματιο οσο χρειαζεται για να τελειωσεις
06 Ιουλίου, 2011
Ίσως έπρεπε να το κάνω, όχι για τα 10ε, αλλά για να μάθουν να μην μας κοροϊδεύουν...
07 Ιουλίου, 2011
Κόσμο ε; Λίγο ακόμα τέτοια συμπεριφορά και ούτε κουνούπια δεν θα έχει στο σαλόνι.
Π
Πύρκαυλος
07 Ιουλίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου, εδώ που φθάσαμε τα 10 ευρώ είναι υπολογίσιμα.Εκτός και αν δουλεύεις σε καμμιά ΕΡΤ, ΔΕΗ...
Οι εργαζόμενοι των οποίων συνεχίζουν να αμείβονται υπέρογκα.
Και φυσικά έπρεπε να ζητήσεις τα 10 ευρώ για παιδευτικούς λόγους.
J
jockerx
07 Ιουλίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Την ψώνισε και με τις κριτικές του Chris1971...
J
jockerx
07 Ιουλίου, 2011
ρε παίδες εγώ πάει 4 φορές με την Εύα και δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που αργώ να τελειώσω και από το ελεύθερο την πάω στα τέσσερα μετά μου βγάζει το προφυλακτικό και τελειώνω στο στόμα της. Είναι και στουντιακής εμφάνισης θα έλεγα (γιατί έχω δει και κάτι μπάζα στα πέριξ) και με 20 γιούρω μες στην κρίση την βρίσκω εξαιρετική περίπτωση. Δεν αμφισβητώ κανέναν, σέβομαι τις γνώμες των άλλων, απλά έχω άλλη εικόνα.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7