Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 252 10
Μπουρδέλα
301014
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Την Γκαμπιελα την ειχα ξαναδει και την ειχα σταμπαρει απο προηγουμενη τσαρκα.. ειναι μικρη, μελαχρινη με καρε απο ρουμανια νομιζω με πολυ ομορφο προσωπο και αδυνατο σωματακι.. δεν μιλαει ελληνικα μονο κατι λεξεις και γρι απο αγγλικα.. οποτε συνεννοηση βραστα.. το δωματιο εκπεμπει βρωμα χωρις να μυριζε λογω πρωινης ωρας.. τα σεντονια δειχνουν του 1821.. ερχεται η μικρη αρχιζει ενα τσιμπουκι μετριο με προφυλακτικο οπως της ζητησα αλλα με πολυ χερι.. τη σταματαω ν αρχισουμε, ξαπλωνει, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑ, εβαλε λιγο σαλιο, παω να μπω, μ λεει σιγα σιγα, μπαινω σιγα και την βλεπω να εχει πεθανει στον πονο και να ζοριζεται.. τη λυπηθηκα εννοειται, σηκωθηκα και της ειπα να με τελειωσει με τσιμπουκι.. απο την εκφραση της καταλαβα οτι δεν γινεται ετσι συνηθως, κι ετσι εξηγουνται κατι δυνατες κραυγες πονου ,καθως φανηκε, που εβγαζε οταν ηταν στον προηγουμενο- ο προηγουμενος θ πε , δεν γαμιεται, δεν πα να πεθανει και στον πονο, εμενα μ αρεσει- δυστυχως κυκλοφορουν πολλα τετοια ζωα!!! χοιρινα ομως!! αυτοι κι οι μπατσοι.. τελος παντων.. μετα μου ζητουσε συγγνωμη, μου δειξε που πονουσε και κατι ελεγε για περιοδο, δεν καταλαβα, οτι θα της ερθει, οτι ηδη ειχε, δεν ξερω.. και σκεφτομαι εγω> τωρα να ξερει οτι πεθαινει στον πονο αμα γαμιεται λογω περιοδου και να παει στη δουλεια, περιεργο μου φαινεται.. μηπως ρε παιδι μου λεω εγω τωρα δεν το αποφασισε και εντελως μονη της.. και ο νοων νοειτο...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού