Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 122 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η πίεση χρόνου κ η ξεραίλα της περιοχής με οδήγησαν στο συγκεκριμένο σπίτι ..

Είπα να δοκιμάσω κ κάτι "καινούργιο" ξεφεύγοντας από τα ίδια κ τα ίδια.. Δεν σας κρύβω ότι με ξεσήκωσε το μπούστο που φρόντισε να τονίσει κ να αναδείξει.. κ να αφήσει υποσχέσεις στο ορίζοντα ..

Η κορασίς, δηλώνει ετών ... 25, λεπτό σώμα, με 2μισάρι προς 3άρι στήθος πεσμένο κ ελαφρώς πληθωρικό, "άκωλη" (εντελώς ίσιος πισινός ...)

Στα υπόλοιπα, πίπα ξεσκούφωτη αλλά μόνο "αέρος" .. δλδ, Οριακή πίπα μέχρι την βάλανο κ μόνο όταν τις το ζήτησα να συνεχίσει κ πιο κάτω στα @@@ ναι μεν το έκανε, αλλά φανερά δυσαρεστημένη.. Επίσμη δικαιολογία, οι "διαστάσεις μου" ..

περνώντας στο κυρίως μενού, το κορίτσι νόμιζα ότι θα έδινε ρέστα, γιατί έδειχνε μια υποψία "καβλωτικής διάθεσης" αλλά μετά από 3 λεπτά στοματικό κ 2 λεπτά στο κυρίως μενού, το μόνο που έκανε ήταν να μου θυμίσει ότι σε λίγο, τελειώνει ο χρόνος μου .... !!!! Κ μάλιστα επαναλαμβάνοντάς το, 2 φορές ...

Τέσπα, για να μην οξύνω κ άλλο τα πνεύματα, τις ζήτησα να τελειώσω με στοματικό, μου είπε ότι μόνο αυτή θα το "χειριστεί" ανάλογα χωρίς καμιά δική μου παρέμβαση, διαφορετικά θα τελείωνα στο σώμα της ...

Για να μην σας κουράζω, το "πυρ" έγινε στα στήθη της, κάτι που έδειχνε να απολαμβάνει, προς γενική έκπληξή μου ...!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Μινέλλα
Υπηρεσίες
sakarvats
Ανώτερος
107
Πόντοι:
7.815
Ανάφερε αυτήν την κριτική