Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Ντενίσα είναι ξανθιά, ψηλή με μοντελέ σώμα, πολύ γλυκό και όμορφο πρόσωπο, ωραίο κώλο και πολύ ωραία στητά βυζιά.

Το δωμάτιο ήταν καθαρό, δούλευε το κλιματιστικό, αλλά η τσατσά άφησε ανοιχτό το παράθυρο γιατί όπωε είπε απολύμανε τον νυπτήρα και το άνοιξε για να μην μυρίζει.

Περίμενα αρκετή ώρα, γιατί είχε έναν συναγωνιστή πριν από εμένα. Όταν ήρθε, ξάπλωσε δίπλα μου και χωρίς προκαταρκτικά άρχισε να μου παίζει το πέος να για σηκωθεί. Αφού τα κατάφερε σχετικά γρήγορα μου πήρε μία κακή πίπα, αφού έβαζε μέσα μόνο τον πουτσοκέφαλο. Σταμάτησε σχετικά γρήγορα και άρχισαμε το σεξ. Πρώτη στάση αυτή από πάνω. Γρήγορη αλλαγή σε ιεραποστολικό με αυτήν να μην συμμετέχει και ιδιαίτερα. Τελευταία στάση ήταν στα 4, όπου μου είπε να τελιώνω γιατί δεν μπορει να κάτσει πολύ ώρα ακόμα. Δεν ήμουν πάνω από 7-8 λεπτά στο δωμάτιο. Έτσι της είπα να με τελιώσει με χειρομάλαξη, έτσι και έγινε. Το κορίτσι βαριόταν να γαμηθεί ή ήταν αρκετά κουρασμένη.

Τέλος θέλω να επιβαιβεώσω κάποιους συναγωνιστές, που είπαν ότι το δωμάτιο έχει 2 παντόφλες διαφορετικές μεταξύ τους... Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
opeth
Τιμημένος
77
Πόντοι:
1.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια