Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Διαβάζω πολλά και μαθαίνω. Αυτό το site είναι μία πηγή αστείρευτης, ουσιαστικής γνώσης, που ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ. Σ' αυτό το σημείο θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλο το στήσιμο του εν λόγω site, από την ιδέα μέχρι την εμπεριστατωμένη και απόλυτα αξιόπιστη ενημέρωση που μας παρέχει και κυρίως το πνεύμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης των συναγωνιστών. Ήδη νιώθω τους συναγωνιστές ως ευεργέτες μου, παρόλο που μέχρι στιγμής δε γνωρίζω κανένα. Η ξήγα όμως υπάρχει και νιώθω υπέροχα που είμαι κι εγώ μέτοχος.
Όταν ξεκίνησα να μελετώ αυτό το site, δημιουργήθηκε μέσα μου μία λίστα άγνωστων λέξεων και όρων, όπως gfe, pse, vfm, cim κτλ. Ανέτρεξα ασφαλώς σε κατάλληλα γλωσσάρια και απλά μου λύθηκε η απορία για τις συντομογραφίες. Από το να ξέρω όμως τι σημαίνει gfe μέχρι να το βιώσω, υπάρχει μία απόσταση, η οποία γεφυρώθηκε σήμερα χάρη στην ονειρεμένη Νταϊάνα!!
Δε γίνονται αυτά τα πράγματα (σκεφτόμουν). Ούτε η γκόμενά σου σου κάνει τέτοια πράγματα. Διάβαζα και έλεγα "έλα μωρέ, ένας ενθουσιασμός ήταν". Αμ δε!! Δεν ήταν ένας ενθουσιασμός. Είναι η ρεαλιστική πραγματικότητα. Η Νταϊάνα μου πρόσφερε ένα ακόμα απόλυτο στην ηδονή. Θεωρώντας τον εαυτό μου παλιό στο άθλημα πια, πιστεύω ότι ξέρω αρκετά έως πολλά. Κοπέλες όμως σαν τη Νταϊάνα με κάνουν να συνειδητοποιώ κάθε τόσο ότι μάλλον τα πολλά είναι αυτά που ΔΕΝ ξέρω!!!!
Τι να πω; Υπάρχουν λόγια; Πολύ πενιχρά εν σχέση με τα βιώματα. Η κάβλα που μου προκάλεσε η συγκεκριμένη γλύκα ήταν ανείπωτη. Πήγα στο συγκεκριμένο οίκο "διαβασμένος". Τη βλέπεις και δε σου γεμίζει το μάτι. Δεν είναι το θεόμουνο. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΟΚΑΥΛΟ!! Εμπιστεύτηκα τις κριτικές και πέρασα μέσα αποφασιστικά. Πολύ καλή επιλογή! Και λίγα είπαν γι' αυτήν. Δεν παίζεται. Δεν έχει ταίρι. Η ομιλία της χαμηλόφωνη και άκτως αισθησιακή. Πρόσεξα δε ότι από τη στιγμή που άκουσα τον ήχο των τακουνιών της καθώς έβγαινε από το προηγούμενο, μου άρεσε πώς περπατάει!! Είναι αλήθεια! Έρχεται μέσα και χωρίς δεύτερη κουβέντα με αρχίζει στα γλωσσόφιλα. Αυτό ήταν!! Η αδυναμία μου. Αφέθηκα αμέσως και οι αισθήσεις καθώς και οι ερωτογόνες ζώνες του κορμιού μου θέριεψαν. Μιλάμε για παθιασμένα γλωσσόφιλα. Κι όσο έδινα γκάζια ανταποκρινόταν. Ναι, το ζούσα, ήταν αλήθεια. Της βγάζω το σουτιέν, απόλαυσα τα βυζιά της τα οποία μου πρόσφερε με προθυμία, σε λίγο της έβγαλα και την κυλότα. Ύστερα από το απερίγραπτα αισθησιακό της τσιμπούκι, που εναλασσόταν με τα γλωσσόφιλα και τα βυζόφιλα, κάποια στιγμή μου φόρεσε την καπότα. Είχε την πρωτοβουλία άριστα, ό,τι έκανε μου άρεσε, πάντα με τέλειο συγχρονισμό. Μετά ήρθε από πάνω και έκατσε στο καβλί μου (η καλύτερή μου). Τα γλωσσόφιλα συνεχίζουν με πάθος. Καταλαβαίνοντας πως έρχεται η ολοκλήρωση, σταμάτησα αυτή την αισθησιακή στάση. Ήξερα τι ήθελα να ζητήσω. Της λέω "θέλω να χύσω στο στόμα σου!". Χωρίς δεύτερη κουβέντα, αφού σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι, μου βγάζει την καπότα και μου τον παίρνει με μανία στο στόμα. Δεν άντεξα πολύ και τα πέταξα όλα στο καυτό της στόμα μουγκρίζοντας σε φάση αμόκ. Ήταν τέλεια.
Στο τέλος άλλο ένα γλυκό φιλάκι στα χείλη και αποχώρηση με αισθησιασμό, κάτι που διακρίνει την όλη παρουσία της. Είναι γεγονός ότι έχει έντονη θηλυκότητα.
Καμμία μα καμμία γκόμενά μου δε φιλούσε έτσι, με τόση τεχνική και τόσο πάθος!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
kostas-1971
Νέο Μέλος
29
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πηγαινε στην αντριαννα στην διδυμου νουμερο νομιζω στο 20 (δεν ειμαι σιγουρος), κ περιμενω τα σχολια σου.......
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1