Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 125 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
επισκεψη την τριτη γυρω στις 12.15,στο συγκεκριμενο νουμερο εχει δυο μαγαζια ,αναφεροναι στο αριστερο......η στελα λοιπον ,ειναι ρουμανα κανονικο σωμα με απιστευτο κωλο ωραιο προσωπο κ στητο βυζακι ,για μενα ειναι οτι ποιο ωραιο κυκλοφορει φυλης, την γνωριζω 4 χρονια κ το χαρακτηρηστικο της ειναι το τατουαζ που εχει με τα 3 αστρακια,για οσους ψαχνουν εξτρα(ελευθερο,κωλο κλπ)δεν κανει....μπαινει στο δωματιο κ αφου μου λεει με παραπονο καιρο εχουμε να σεδουμε με αρχισε στα γλωσσοφιλα κ στα φιλια στον λαιμο ετσι οπως ημασταν ορθιοι,την γυριζω ετσι ωστε τα κωλομερια της να εινα κολλημενα στο σωμα μου κ αρχισα να της φιλαω τον λαιμο την πλατη ενω ταυτοχρονα επαιζα με το μουνακι της κατι που την καυλωνει απιστευτα(δοκιμαστετω) την σπροχνω στο κρεβατι κ αφου της σηκωνω τα ποδια της αρχιζω ενα γλυφομουνι κ αυτη πιεζε το κεφαλι μου για να μην σταματησω,μετα απο κανα 5λεπτο και αφου μου περναει προφυλακτικο μου αρχιζει μια πολυ καλη πιπα χωρις χερια πολυ βαθια ενω εχει ενα πολυ καυλωτικο βλεμμα οταν σε κοιταει γλυφρι κ αρχιδια της αρεσει μαλιστα(αρκει να εισαι ξυρισμενος)γαμησι με αυτην απο πανω οπου θελει να εχει τον ελεγχο κ κανει τρελα κουνηματα...μετα στα ορθια κ τελος στα τεσσερα πισοκωλητα οπου εχω θεα την υπεροχη κωλαρα της...κριμα που δεν την δινει....κανει απιστευτο κρεβατι(κατι που το ηξερα εχω παει πανω απο 15 φορες μαζι της)στα συν οτι εγραψε στο μουνι της την τσα τσα που χτυπησε δυο φορες την πορτα....στα πλυν οτι τα δωματια δεν τα κες κ καθαρα κ οτι ενω εχει αιρ κοντισιον δεν τα αναβουν....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος