Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

1.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Θα έπρεπε να είχα περάσει σε κάποιες άλλες που τσέκαρα Χμμμ;, αλλά την Ελένη ή Έλενα την είχα ξαναδεί μια φορά και μου είχε μείνει. Ωραία κοπέλα, με τα πιασιματάκια της, το κωλαράκι της, τα βυζάκια της. Παρουσιάζοντας τον εαυτό της ήταν πολύ πρόσχαρη αλλά με το που λέω "θα περάσω" κοπήκανε τα πολλά χαμόγελα και πήρε μια έκφραση του τύπου επιτέλους, κάποιος θα μπει. Ενώ την περίμενα στο δωμάτιο, την άκουγα που μίλαγε με έναν τύπο στο τηλέφωνο και του έλεγε να της φέρει παγωτίνια κι αυτός απαντούσε (προφανώς) ότι δεν έχει λεφτά κι αυτή του έλεγε μα καλά, δεν έχεις 10 ευρώ πάνω σου και τελικά συμφώνησαν να περάσει ο τύπος και να του δώσει η Ελένη 10 ευρώ να πάει να φέρει τα παγωτίνια γαμώ την αναμονή μου. Με το που μπαίνει, όπως αναφέρει και ένας άλλος συναγωνιστής πιο κάτω, αρχίζει να μου τη χαϊδεύει, και να μου κάνει σαν μασάζ στην κοιλιά και στα @@ μέχρι που μου σηκώθηκε και μου λέει "θέλεις 69"; Ναι λέω, και στήνεται αλλά σε φάση που και να ήθελα να κάνω κάτι δεν θα έφτανα, είχε κωλάρα όμως Χαμόγελο. Στα καπάκια σταματάει, πηγαίνει πιο μπροστά και κάθεται από πάνω μου ανάποδα και μετά από ένα λεπτό στήνεται πισωκολλητό. Κάπου εκεί της ζήτησα να ξαπλώσει δίπλα μου καθώς επιθυμούσα να ανακουφιστώ χωρίς να κουράζομαι και πολύ, μόνο με μαλακία, όπως κι έγινε. Το κακό είναι ότι με άφησε ενώ εγώ ακόμα έχυνα Λύπη κι απόμεινα εγώ να τον ψιλοπαίζω κι εκείνη να φοράει τα τακούνια της και να αποχωρεί.

Εν κατακλείδι, ούτε θα ξαναπήγαινα, ούτε τη συνιστώ. Αν πάλι σε κάποιον αρέσει πολύ εμφανισιακά, οκέι, δεν θα τον ξεπετάξει κιόλας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ελένη
Ανώτερος
29
Πόντοι:
6.495
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού