Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 131 10
Μπουρδέλα
166742
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το μαγαζι (στην πρωινή τουλάχιστον βάρδια) έχει τις 2 κοπέλες που προανέφερε και ο συναγωνιστής. Ζητώ συγγνώμη από τους συναγωνιστές, γιατί μου διαφεύγουν το ονόματα τους. Εγώ δεν προτίμησα duo γιατί την χοντρούλα την έκοψα λίγο φακλάνα και ξενερουά. Η άλλη όμως η ξανθή, (περίπου καρέ μαλί) που όπως μου είπε μετά είναι από Σερβία, μου έκανε κάποιο κλικ και επειδή κατά καιρούς γουστάρω μιλφοκαταστάσεις είπα να περάσω. Φιλική και με καλά Ελληνικά, έχει μερικά χρόνια στην Ελλάδα μου ανέφερε. Το σώμα της κρατιέται καλά. Δεν έχει το απόλυτα σφιχτό κορμί αλλά το δέρμα της είναι ωραίο στην αφή. Το στήθος είναι λίγο παραπάνω από δυάρι, είναι κάπως χαλαρό αλλά όταν το έβαζα στο στόμα μου και το έγλειφα άφηνε πολύ ωραία αίσθηση. Ξεκινήσαμε με πίπα η οποία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα (δεν κάνει deep-throat)/ Στην συνέχεια την έγλυψα και τα μουνόχειλα της ήταν ζουμερά και παχιά. Φάνηκε να της αρέσει κάπως το γλύψιμο. Δέχεται δάχτυλα μέσα στο μουνί αλλά μόνο χϊδέματα γύρω από την κολοτρυπίδα. Παρόλο που δεν είναι μικροκαμωμένη ήταν αρκετά ευλύγιστή και ακολουθούσε τους ρυθμούς μου. Δεν άργησα πολύ να την χύσω γιατί με είχε καβλώσει αρκετά. Ωραία πέρασα και ίσως σε κανένα μήνα να την ξαναεπισκευτώ (αν εξακολουθήσει να δουλεύει). Η τσα2 ήταν απλά τυπική. Οι έως τώρα εμπειρίες μου με (λίγες οφείλω να ομολογήσω) Σέρβες μόνο θετικές μπορούν να είναι.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού