Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 123 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μπορεί και να λέω τελείως λάθος το όνομα της κοπέλας, πάντως ήτανε (γι' αυτούς που πιθανόν την αναγνωρίσουν από την παρακάτω περιγραφή) η ρωσίδα εκείνη που λέει "ναι ναι" ναζιάρικα και καυλωτικά, αν και όχι τόσο "καλλιτεχνικά", ψηλή, ξανθιά, όμορφα βυζάκια προς το μεγάλα (μεγέθη στήθους δεν έχω μάθει ακόμα, γαμώτο Χμμμ; , μπορεί κάποιος να βοηθήσει?) και γουστάρει τον πούτσο του άντρα ανάμεσά τους! Ως καινούρια τη σύστησε η τσατσά, και μετά που το σκέφτηκα, όντως, φάνηκε λίγο καινούρια από τη όλη παρουσία της, που ομολογουμένως ήταν... επική!!!!
Πριν λίγα λεπτά με είχε ξεζουμίσει η Κέλλυ του Φ104 (Oriental), λάβετε υπόψιν ότι γενικά δεν "ανακάμπτω" γρήγορα, όμως η εν λόγω κοπέλα με απογείωσε, με έφτιαξε λες και ήμουν καυλωμένος από αρκετές μέρες χωρίς σεξ!! Ειλικρινά δε θυμάμαι να ξαναείδα τον Αρίστο (στμ.: το όνομα αυτό αρεσκόταν να το χρησιμοποιεί, καλή του ώρα, ένας παριανός πρώην συνάδελφός μου σε μια ασφαλιστική που δούλευα 2003-2006) τόσο γρήγορα ξανά θηρίο, εντυπωσιάστηκα και φτιάχτηκα ασφαλώς ακόμα πιο πολύ με την στύση που μου ξανασυνέβη! Τσιμπούκι λαίμαργο, με τρέλανε, ανταπέδωσα, και ισπανικό με αρκετούς τρόπους (εγώ όρθιος αλλά και αυτή από πάνω μου, να τον βάζει να φωλιάσει και να μπαινοβγαίνει στα βυζόμπαλα). Από πάνω μου την έφερα, τη ρώτησα αν γίνεται να τελειώσω στις βυζάρες της, πήρα θετική απάντηση με ενθουσιασμό, μετά την πήρα στα 4 και μετά μου βγάζει με μανία την καπότα και το βάζω και γω με λύσσα ανάμεσα στις βυζάρες, όρθιος πάνω στο κρεβάτι, τον έσπρωχνα με δύναμη για να μου τσούζει το πετσάκι και να αποκαλύπτεται το "μανιτάρι" σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια, ώσπου της λέω "στα αδειάζω τώρα", "όλα" μου φωνάζει και πέταξα τα ζεστά μου υγρά, ένα σωρό load, και το θέαμα που την πιτσίλισα με τα χύσια μου προκάλεσε ιδιαίτερη ικανοποίηση. Έχυσα πολύ, κάβλα ανείπωτη, παρόλο που είχα χύσει πριν λίγη ώρα στην Κέλλυ που προανέφερα!!
Την εβδομάδα που μας μπαίνει (από Δευτέρα 20/6/11) με πληροφόρησε ότι θα είναι βράδια.
Κάβλα και πάλι κάβλα το μωρό, gorgeous, αισθησιακό, γλυκό, χορταστικό!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Μινέλλα
kostas-1971
Νέο Μέλος
29
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια