Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 233 10
Μπουρδέλα
277807
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
επισκεψη ξημερωματα κυριακης 02.25 στο συγκεκριμενο σπιτι δουλευουν δυο κοπελες η αγαπη μιλφ ρωσιδα που την εχω τιμησει ποιο παλια κ η αννα πολωνεζα 22 χρονων με ωραιο κανονικο κορνι μικρο στηθος κ ολοστρογγυλο κολαρακι που την εχω ξαναδει σε αλλα μαγαζια κ της διδυμου κ της φυλης αλλα δεν την ειχα παρει.....μπαινει στο δωματιο κ αφουμε ρωταει το ονομα μου μου λεει σε εχω ξαναδει αλλα δεν εχεις περασει μαζι μου κ εσυ χανεις.....με ρωταει αν ειμαι ελληνας ,της λεω ναι κ μεα αρχιζει στα γλωσσοφιλα μετα φιλια στο λαιμο κ στο στηθος κ αφου με σηκωσε στον νυπτηρα για να μου πληνει η ιδια τον πουτσο παρολο που της ειπα οτι εχω πληθει μου αρχιζει μια τρομερη πιπα γλυφοντας μια τα αρχιδια μια τον εξαφανιζε ολο στο μικρο στομα της νομιζωντας οτι θα πνιγει και ποτε εγλυφε βασανιστηκα μονο το κεφαλακι ,αυτο το σκηνικο για κανα 8λεπτο κ αφου με παρακαλεσε να μην χυσω στο στομα της της ειπα φορεσε το προφυλακτικο γιατι με εχεις καυλωσει τοσο πολυ που δεν αντεχω κ θα χυσω , μονο μια σταση πισοκολλητο στα ορθια με εκεινη να μου λεει γαμαμε δυνατα δεν αργησε να ερθει το τελειωμα, αμεσως εβγαλε το προφυλακτικο κ αυτη τη φορα αφου με καθαρισε με μωρομαντηλο ξαναπηρε τον πουτσο μου στο στομα της μετα απο κανα 2λεπτο της λεω φτανει θελω να σε γλυψω εγω κατι που εκανα για κανα πενταλεπτο , δεν εχυσε αλλα μου ειπε σε ευχαριστω αλλα ειδες κ εσυ τι εχανες....σε ξαναπεριμενω μου ειπε...στο δωματιο εκατσα σχεδον 25 λεπτα χωρις αυτη να διαμαρτηρηθει κ παρολο που η τσα τσα χτυπησε δυο φορες την πορτα...θα ξαναπαω για να την παρω διπλο με την αγαπη...κοστος συνεδριας κλασσικα 20 ευρω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού