Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 48 10
Μπουρδέλα
59620
Γενική βαθμολογία
3.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Επίσκεψη σήμερα με σκοπό να δοκιμάσω και την δεύτερη κοπέλα της αλυσίδας την Στεφανία.Περιγραφή υπάρχει στην προηγούμενη κριτική.Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο δεν υπήρχε καθόλου χαρτί.Όταν μπήκε μέσα η κοπέλα της ζητάω να φέρει.Όπερ και εγένειτω! Πάει να βάλει κατευθέιαν καπότα σε πεσμένο μόριο και την σταματώ για προκαταρκτικά.Τα βυζιά της ήταν αρκετά μαλακά.Πάω να της τα ρουφήξω και μου λέει μόνο φιλάκια.Τέσπα.Το μουνί της ήταν αξύριστο και με υποδέχθεικε ένας πυκνός μαύρος θάμνος.Έμενα προσωπικά δεν με χαλάνε και οι τρίχες στο αιδοίο αλλά άλλο πράγμα με χάλασε.Σκύβοντας να περιποιηθώ το μουνί της με παίρνει μία μπόχα σαν σάπιο ψάρι.Φυσικά και δεν έγλυψα καθόλου και της είπα να πάρει πίπα.Είχα ήδη αποφασίσει να βάλω προφυλακτικό γιατί είχα μια βρώμικη γύφτισα μπροστά μου.Βέβαια μόνη της πέρασε την σαμπρέλα καταρρίπτωντας το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε στο σαλόνι αλλά και εγώ δεν είχα πρόβλημα μετά απο αυτή την δυσάρεστη ανακάλυψη.Ίσως θα έπρεπε να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.Έιχα αρχίσει να κλαίω ήδη το εικοσάρικο που έδωσα.Κάνει ένα γρήγορο τσιμπούκι και εγώ της είπα επίτηδες να γυρίσει σε στάση 69 για να δω καλύτερα το μουνί της.΄Όντως μύριζε και μουνίλα αλλά και κωλίλα η κοπέλα αυτή δεν πλένεται σίγουρα.Την σταματάω με κρύα καρδιά και το μόριο μου είχε αρχίσει ήδη να πέφτει.Της λέω να έρθει απο πάνω μου οπού τα χνώτα της βρώμαγαν.Σταματάω και της λέω να την πάρω πισοκωλλητό.Εκεί την γαμούσα και κάπως οι οσμές είχαν σταματήσει.Την πέρνω ιεραποστολικά και επειδή δεν θα τελείωνα με τίποτα και μιας και ο τσάτσος είπε για τελειωτικό βγάζω καπότα να την χύσω στο κορμί.Μου λέει δεν αφήνω στο κορμί!! Της λέω άλλα μου είπε ο τσάτσος στο σαλόνι. Μου λέει εγώ δεν αφήνω να με χύνουν με 20 ευρώ. Της λέω ο τσάτσος μου είπε οτι κάνεις τελειωτικό.Μου λέει η πονηρή μόνο στο τσιμπούκι και εφόσων δεν με γαμήσεις.Εσύ με γάμησες αυτό είναι πρόγραμμα.Θα χύσεις στο χέρι σου.Της λέω να πάρει τα μπογαλάκια της και να του δίνει.Το ότι βρωμούσε ολόκληρη δεν την πείραζε το ψωλόχυμα την μάρανε!! Μου αρέσει οτι το εικοσάρικο της φένόταν και λίγο για να την χύνουν.
Ούστ απο δώ βρωμούσα!!! Κρίμα το εικοσάρικο. Προσοχή στον τουρκόγυφτο τσάτσο που δουλεύει και Μάραθώνος&Αχιλλέως είναι αρκετά ψεύτης ως προς την ανακοίνωση των προγραμμάτων μέχρι να μπεις.Μου την έχει κάνει και παλιότερα και ξέρω τι λέρα είναι.Φυσικά όταν βγήκα στο σαλόνι και ήμουν έτοιμος να του την πώ για την μπόχα και το ότι δεν την έχυσα είχε εξαφανιστεί μέσα στο κουζινάκι και δεν έβγαινε.Είχα καιρό να πέσω σε τέτοια βρωμιάρα.Ίσως το υγειονομικό θα πρέπει να κάνει συχνότερους ελέγχους με τις βρωμιάρες και να σφραγίζει τους οίκους που φέρνουν σάπια κρέατα.
Ούστ απο δώ βρωμούσα!!! Κρίμα το εικοσάρικο. Προσοχή στον τουρκόγυφτο τσάτσο που δουλεύει και Μάραθώνος&Αχιλλέως είναι αρκετά ψεύτης ως προς την ανακοίνωση των προγραμμάτων μέχρι να μπεις.Μου την έχει κάνει και παλιότερα και ξέρω τι λέρα είναι.Φυσικά όταν βγήκα στο σαλόνι και ήμουν έτοιμος να του την πώ για την μπόχα και το ότι δεν την έχυσα είχε εξαφανιστεί μέσα στο κουζινάκι και δεν έβγαινε.Είχα καιρό να πέσω σε τέτοια βρωμιάρα.Ίσως το υγειονομικό θα πρέπει να κάνει συχνότερους ελέγχους με τις βρωμιάρες και να σφραγίζει τους οίκους που φέρνουν σάπια κρέατα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού