Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 120 10
Μπουρδέλα
354548
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετα απο 15 ημερες περιπου παλι στο Αγκυρες 1.Η Βικυ με θυμηθηκε αμεσως και μου εσκασε ανα πονηρο χαμογελεο στο σαλονι!Φυσικα στο δωματιο ηταν 100 φορες καλυτερη απο την πρωτη φορα.
Με το που μπηκε στο δωματιο μου τσακωσε τον που αμεσως σαν να με ηξερε χρονια.Τσιμπουκι σπεσιαλ αλλα την σταματησα γιατι δεν αντεχα αλλο.Στην συνεχεια την εστησα στα τεσσερα μονο και μονο για να βλεπω τον κολο της.Οσο την γαμουσα με κοιταζε στα ματια με πολυ καβλωτικο υφος.Το τελος δεν αργησε να ερθει.Συναγωνιστες τρεξτε στην Βικυ ειναι απλα η καλυτερη με διαφορα.Τα υπολοιπα γνωστα στο Αγκυρας καθαριωτητα,ευγενικος και πολυ καλος τσατσος χωρις να χτυπαει πορτες.
Θα περασουμε ενα ωραιο καλοκαιρι στο Αγκυρας με την Βικυ
Με το που μπηκε στο δωματιο μου τσακωσε τον που αμεσως σαν να με ηξερε χρονια.Τσιμπουκι σπεσιαλ αλλα την σταματησα γιατι δεν αντεχα αλλο.Στην συνεχεια την εστησα στα τεσσερα μονο και μονο για να βλεπω τον κολο της.Οσο την γαμουσα με κοιταζε στα ματια με πολυ καβλωτικο υφος.Το τελος δεν αργησε να ερθει.Συναγωνιστες τρεξτε στην Βικυ ειναι απλα η καλυτερη με διαφορα.Τα υπολοιπα γνωστα στο Αγκυρας καθαριωτητα,ευγενικος και πολυ καλος τσατσος χωρις να χτυπαει πορτες.
Θα περασουμε ενα ωραιο καλοκαιρι στο Αγκυρας με την Βικυ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού