Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 120 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα φιλοι μου. Σας γραφω γιατι οπως και σε εσας ετσι και σε μενα μ αρεσει η καλη συμπεριφορα στα ελληνικα μπουρδελα.. Περασα προχθες απο το Αγκυρας 1 και με μεγαλη μου τυχη ηταν μεσα το βυκακι... Πρωτη φορα εκει και νομιζα οτι με ηξερε καιρο... Παντα με χαμογελο με περασε σε ενα πολυ καθαρο δωματιο με καθαρα σεντονια και χωρις την μυρωδια που περιβαλει τα περισσοτερα μπουρδελα. Πολυ διαχιτικη και με πολλες καυλες δεν αργισε να τον παρει στο στομα της... Μεγαλη τεχνη η κιρια σας λεω και παντα με το πασο της χωρις να βιαζεται μου το επαιρνε ολο μεσα στο στομα της γλιφωντας μου και τα αρχιδια.. Επρεπε ομως να την σταματισω γιατι μονο με αυτο το τσιμπουκι και μονο θα μπορουσα να χισω αλλα βλεποντας την κωλαρα της ηθελα σαν τρελος να το βαλω μεσα της... Γιρισε στα ορθια και της το εβαλα μεσα δινατα οπως μ αρεσει και γρηγορα. Δεν μου αντισταθηκε σε τιποτα ακομα και στις δινατες σφαλιαρες που της εδινα στα κωλομερια της... Δεν αντεξα και πολυ και οταν ηθελα να χισω μου ειπε να της τα ριξω στα πανεμορφα βιζια της... Εγω εννοειται δεν αρνηθικα και τελειωσα επανω τους... Ηταν τελεια και πλεον ξερω που θα παω την επομενη φορα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 megasnik

Σχόλια