Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 131 10
Μπουρδέλα
166714
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η πατριτσια ειναι μια σεξυ μιλφ,με εκφυλο κοντο μαλλι βαμμενο ξανθο.εχει ωραιες βυζαρες,εκφυλη ματια και σου θυμιζει την εκφυλη μιλφοτουριστρια που εσκασε μυτη στο νησι για να γαμηθει.
Ξεκινησαμε με ενα ομορφο 69.η κοπελα αρεσκεται κυριολεκτικα να σε γλυφει.δειχνει να το απολαμβανει.εγω ταυτοχρονα της εγλυφα τα ανοιχτα της μουνοχειλα και ακουγα κατι μικροαναστεναγμους της που με αναβαν ακομα περισσοτερο.
Οταν με εφερε σε πληρη στυση,ακολουθησε πρωκτικο σεξ.εκει κουνιομουν αργα αλλα ρυθμικα ετσι ωστε και η κοπελα να νιωθει καλα αλλα και εγω να νιωθω καλυτερα.οσο το καναμε εβλεπα στο καθρεφτη το εκφυλο προσωπο της και αναβα ακομα πιο πολυ.
Καπου εκει ηρθε και το τελος.με σκουπισε με ενα μαντηλακι,φιλακια και αποχαιρετισμος
Must για μιλφ λοβερς που θελουν μια μιλφ με κοντοκουρεμενο μαλλι
Ξεκινησαμε με ενα ομορφο 69.η κοπελα αρεσκεται κυριολεκτικα να σε γλυφει.δειχνει να το απολαμβανει.εγω ταυτοχρονα της εγλυφα τα ανοιχτα της μουνοχειλα και ακουγα κατι μικροαναστεναγμους της που με αναβαν ακομα περισσοτερο.
Οταν με εφερε σε πληρη στυση,ακολουθησε πρωκτικο σεξ.εκει κουνιομουν αργα αλλα ρυθμικα ετσι ωστε και η κοπελα να νιωθει καλα αλλα και εγω να νιωθω καλυτερα.οσο το καναμε εβλεπα στο καθρεφτη το εκφυλο προσωπο της και αναβα ακομα πιο πολυ.
Καπου εκει ηρθε και το τελος.με σκουπισε με ενα μαντηλακι,φιλακια και αποχαιρετισμος
Must για μιλφ λοβερς που θελουν μια μιλφ με κοντοκουρεμενο μαλλι
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού