Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 147 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Μαρίνα είναι γνωστή σε πολλούς, με τελευταίο στέκι την Βέργας. ευτυχώς με το ΜΠΟΥ την ξαναβρήκα μια και είναι απο τα στανταράκια μου..

Αργά βράδυ λοιπόν, η τσα2 με υποδέχτηκε ευγενέστατη, μου είπε το πρόγραμμα και περίμενα να δώ άν πράγματι ήταν η Μαρίνα που ήθελα. και ήταν όντως.

το δωμάτιο αρκετά καλό, μεγάλο, καθαρό, χωρίς νερά, 'τεχνικά' προβλήματα, βρώμικα σεντονια κλπ.. στα συν.

την περίμενα όρθιος και μου ανταπέδωσε με αγκαλιές και με οδήγησε σε στάση μάχης ενω είπαμε τα νέα μας για λίγο.. άρχισε το πιπίλισμα χωρίς να κάνει εκπτώσεις και με έφτιαξε πολύ.. στο γλύψιμο @@ είναι αστέρι, τα ρουφάει, τα γλύφει, γλύφει τριγύρω, ξαναρουφάει και δώστου πάλι.. συνέχισε με πίπα, αλλά όλο και επέστρεφε στα @@ και πέριξ...

είχα ζεσταθεί αρκετά οπότε πήραμε θέση για πισωκολητό.. νομίζω αποδίδει καλύτερα μια και στάσεις με τα βυζιά της για πιάσιμο δεν είναι η καλύτερή της, ενδείκνυται για πισωκολητό και σκαμπιλάκια τα οποία τα ενθαρύνει μάλιστα αυτο-σκαμπιλώνεται που και που..

παρα το δυνατό σφυροκόπημα δεν τελείωνα, οπότε για να μην την ταλαιπωρώ της ζήτησα να μου γλείφει τα @@ ενώ τον παίζω.. το δέχτηκε με τον όρο να μην βγάλω το προφυλακτικό και λερώσω..

πράγματι έτσι το πήγαμε, ήταν πάλι πολυ καλή στο ρούφηγμα και με έφερε σε πολύ έντονο τελείωμα.. ένα πολύ ευχάριστο βραδάκι με την Μαρίνα, σίγουρα όχι το τελευταίο..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Μέλος
20
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού