Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 48 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Στο σπίτι σήμερα στην πρωινή βάρδια δούλευαν 2 κοπέλες.Η Μαρία που είναι αθίγγανη,ψηλή μελαμψή και λεπτή με καστανά μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Η Στεφανία πού είναι κανονικών κιλών και ύψους με μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,αθίγγανη,μελαμψή και με κακή οδοντοστοιχεία.Στο σαλόνι ανακοινώθηκε τσιμπούκι γυμνό και απο τις δύο.Πήρα την Μαρία που ήταν νεαρότερη και ομορφότερη της Στεφανίας αλλά τελικά ίσως έπρεπε να έπαιρνα την δεύτερη γιατί ήταν πιο τσαχπίνα και θα έπαιρνα καλύτερες υπηρεσίες,τέσπα.Να σημειώσω οτι σε όλα τα δωμάτια καθώς και στο σαλόνι το air-condition δεν δούλευε και ίδρωσα.Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται κατά κόρον σε πολλά μπουρδέλα.Να σημειώσω οτι ο συγκεκριμένος οίκος αξιώνει εικοσάρικο όταν τα περισσότερα της περιοχής λειτουργούν με 15 και με 10 ευρώ.Δεν επιτρέπεται λοιπόν να μην βάζουν air-condition οι γύφτοι όταν πληρώνω το ωραίο μου εικοσάρικο.Μπαίνοντας η μικρή στο δωμάτιο την ξάππωσα στο κρεββάτι και άρχισα να την γλείφω στις ρώγες τις και σε όλο το σώμα που ήταν λεπτό χωρίς περιττά κιλά.Το τσιμπούκι που ακολούθησε ήταν γλύψιμο με την γλώσσα,χρησιμοποιούσε χέρι και έπαιρνε και μερικές κανονικές ρουφιξιές.Θέλει δουλειά στο τσιμπούκι και έτσι της πήρα το χέρι και κρατούσα εγώ το εργαλείο μου και την κατεύθηνα πως να το ρουφάει.Μέτριο τσιμπούκι.Όταν τις είπα για 69 έβαλε προφυλακτικό και ανέβηκε πάνω μου για γαμήσι.Πρέπει να κατάλαβε τι ήθελα αλλά δεν την ζόρισα και εγώ και περάσαμε στο ψητό.Όταν την είχα πάνω μου αυτή ήταν σε κατακόρυφη θέση προς εμένα και όχι σκυμμένη κοντά μου και έτσι δυσκολευόμουν λίγο στο να την γλύφω.Επίσης ήταν και αγκιστρωμένη με τα πόδια της σε μένα ούτως ώστε να μην επιτυγχάνω βαθιές διεισδύσεις.Την βάζω πισοκωλητό οπού εκεί η κατάσταση σώθηκε καθώς είχε στηθεί καλά και οι διεισδύσεις ήταν βαθιές.Την γυρίζω και ιεραποστολικό οπού εκεί κάρφωνα δυνατά και χάιδευα το γατάκι της.Στην διάρκεια του σεξ η κοπέλα έβγαλε πολύ λίγες κραυγές και ήταν ιδιαιτέρως ψυχρή.Στο τέλος της είπα να πάρει πίπα πάλι,δυστυχώς αρχίδια δεν έγλειψε και πιο πολύ τον έγλειφε με την γλώσσα σαν πύραυλο και εγώ παλινδρομούσα το έμβολο.Όταν έχυνα τραβήχτηκε απότομα και την πήρε λίγο στο στόμα το περισσότερο φορτίο κατέληξε στον αποστολέα του.Σαν εμπειρία την χαρακτηρίζω λίγο παραπάνω απο μέτρια,δεν τρελλάθηκα κιόλας.Αμά θα ξαναπήγαινα;;Δεν νομίζω με την συγκεκριμένη,ίσως δοκιμάσω την Στεφανία αν είναι εκεί την άλλη φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76