Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 96 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
ξεκινησαμε παρτουζα με ενα φιλαρακι μου με μια κοπελα η οποια ηταν αρκετα ομορφη ψυλη καστανομαλλα με ωραιο σωμα και βυζια...ερχεται στο δωματιο και μας λεει με τα ιδια λεφτα αν θελετε ερχεται και η φιλη μου στο ιδιο δωματιο...κοιτιομαστε με τον φιλο μου και λεμε να ερθει αλλα ηταν ενα θεμα αυτο γιατι τα δωματια του μεταξουργειο οπως γνωριζεται δεν ειναι και τα μεγαλυτερα..τελος παντων ερχεται και η αλλη η οποια ηταν λιγο φηλοχαλια...μαλακι κοντο καρφακι λιγο γεματουλα ωραιο βυζακι αλλα εκανε ακαποτο και κολο...τελος παντων ο ενας πηγε απο την αλλη μερια και ο αλλος στην αλλη...μας εγλυφαν και τουσ 2 οι γκομενες αλλα να γελανε ολη την ωρα μα ολη ομως..βασικα και εμεις στον χαβαλε ειμασταν...μετα ξεκινησαμε να γαμαγαμε ειδαμε οτι δεν χωραμε και η αλλη κοπελα πηρα τον φιλο μου και πηγε σε αλλο δωματιο...εγω εμεινα με το μπαζο...παρολα αυτα απο συμετοχη καθολη αδιαφορη με πολα γλυψιματα απο γαμησι τωρα ανεβηκε απο πανω μου και υστερα την πηρα απο κολο στα 4 αρκετα στενη σουφρα...την ωρα που τελειωνα ηρθε ο φιλος μου μεσα να παρει τα πραγματα του και εκει παλι γελαγε....γενικα μια κομωδια μαγκες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2011
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
58
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού