Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Άννα την είχα ξαναδεί αλλά δεν είχα μπεί λόγω μεγάλης αναμονής.. Χθές το απόγευμα οι συνθήκες ήταν πολύ πιο ήσυχες. Μπαίνοντας βρήκα την τσα2 να στρώνει τα μαξιλάρια στους καναπέδες.. μπράβο νοικοκυρά!

Καπάκι βγαίνει σαλόνι η Άννα, το μάτι μου καρφώθηκε στο ξυρισμένο μουνάκι της, μια και το στρίνγκ της ήταν απλά κλωστές χωρίς ύφασμα...!!!!

είπαμε λίγα πράγματα άσχετα με τον λόγο που ήμουν εκεί και την πήρα αγκαζέ για να πάμε στο δωμάτιο, το αγκαζέ στο δρόμο έγινε κωλογκαζέ με βαθεία διερεύνηση... ΚΩΛΟΣ ΜΑΓΕΙΑ!!!!!

αφού της έδωσα το εισητήριο, μου έσκασε ενα φιλί στα χείλη και με αφησε να ετοιμαστώ. ήρθε σύντομα και αφού μπαλαμούτιασα την κωλάρα της στα όρθια, ΚΩΛΑΡΑ!!, ξαπλώσαμε και με άριστη τεχνική μου φόρεσε καπότα με το στόμα.

άρχισε το ρούφηγμα, άψογο, ενώ δίνει μεγάλη προσοχή στα αρχίδια. για ένα περίεργο λόγο ρουφάει δυνατά το αριστερό αρχίδι και γλείφει δυνατά το δεξιό..

σύντομα, μια και με είδε έτοιμο, με καβάλησε και άρχισε το ροντέο, αμ δε.. την έβαλα να ξαπλώσει πάνω μου και οι κοιλιακοί έπιασαν δουλειά, την σφυροκοπούσα και χάιδευα την κωλάρα της, και την κωλοτρυπίδα της εξωτερικά!!!! Γλώσσα

παρόλο που ήταν απόλαυση η στάση αυτή, γύρισα σε πισωκολλητό, τέτοια κωλάρα θέλει ανάλυση..

τα κωλομέρια της έχουν εξαιρετικές ιδιότητες, την ώρα που την γαμούσα συντονίζονταν άψογα!!! είναι κωλομέρια συντονισμένα με κάθε ρυθμό, αφού αλλαζα ταχύτητα και αυτά εκει, συντονισμένα μπρός πίσω, μέσα έξω, πολύ γούσταρα μιλάμε.. και η Αννα νομίζω γουστάρει πολύ αυτό που κάνει και αυτό είναι στα συν.. προτίμησα να την χύσω στο βυζάκι της, μια και ταυτόχρονα προσφέρθηκε να μου ρουφάει το αριστερό αρχίδι εναλλάξ με γλύψιμο του δεξιού αρχιδιού, με τον ίδιο δυνατό ρυθμό, και έτσι την έχυσα στο βυζάκι της και ζήσαμε εμείς καλά και η Άννα καλύτερα...

ανταλλάξαμε φιλάκια και ευχές, ήταν ένα ευχάριστο και χαρούμενο δεκάλεπτο και βέβαια θα επιδιώξω να το επαναλάβω πολύ σύντομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
20
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού