Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η Σακίρα είναι μια κοπέλα με όμορφο πρόσωπο, ψηλή με ωραίο σώμα όχι μοντελέ αλλά φυσιολογικό. Όταν μπήκα ήταν μες την καλή χαρά, μιλούσε και έκανε πλάκα με όλους, πελάτες και τσάτσο και με τον τρόπο της έδιωξε δυο αλλοδαπούς που περιμένοντας στο σαλόνι. Only Greek!
Πληρώνω το αντίτιμο και μπαίνω στο δωμάτιο όπου τα σεντόνια ήταν τσαλακωμένα και το μαξιλάρι πατημένο, εικόνα που αποδεικνύει ότι ο κατά τ’αλλα συμπαθέστατος τσάτσος δεν έκανε καλά την δουλεία του.
Στο ψητό τώρα, η κοπέλα μπαίνοντας, ξεκίνησε κάποια πολύ καλά προκαταρτικά τρίβοντας το σώμα της πάνω μου και αφήνοντας με να πιάνω όπου ήθελα. Στη πίπα που ήταν καλή, όχι κάτι ιδιαίτερο, απαίτησε να κάνουμε δυο στάσεις, μια εγώ ξαπλωμένος και μια όρθιος κι εκείνη ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Ύστερα ήρθε από πάνω και ίππευσε αρκετά καλά, ενώ μου έκανε προσωπικές ερωτήσεις λέγοντας μου ότι είναι ειδική στο να ψυχολογεί τους ανθρώπους. Μου δήλωσε ότι πηγαίνει μόνο με έλληνες που της αρέσουν. Μετά πήγαμε πισωκολλητο όπου δεν ήθελε μεγάλη παλινδρόμηση και κουνιόταν με τέτοιο τρόπο ώστε να κινούμαι όσο πιο λίγο γίνεται. Το κατάλαβα και χαμογέλασα. Αλλάξαμε σε ιεραποστολικό και πάλι τα ίδια. Ξανά πισωκολλητο, όπου μετά από λίγο ξάπλωσε τελείως μπρούμυτα και ξάπλωσα από πάνω της όπου ήταν η καλύτερη στιγμή μου. Μου λέει ότι τελειώνει ο χρόνος και πρέπει να τελειώνουμε κι εκεί τελείωσαν όλα! Άρχισε να μου τον παίζει κι εγώ να της βάζω δάχτυλο αλλά γρήγορα εγκατέλειψα την προσπάθεια.
Φάνηκε πολύ λυπημένη γι αυτό αλλά γρήγορα ξαναβρήκε την διάθεση της κι έφυγε.
Συμπέρασμα είναι ότι η κοπέλα είναι καλή πουτάνα, κάνει προσπάθειες, είναι φιλότιμη αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πουτάνα για μένα. Παίρνει πολλές πρωτοβουλίες, στη ζητάει επιτακτικά αλλά και με ναζί αλλά εμένα με έκανε να νιώθω και λίγο άβολα.

ΥΓ: 10 στο παρκιγκ λογω μηχανης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Σακίρα
Μέλος
17
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια