Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 104 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μετα απο φυλης κ το παθημα μας με την αντινα κ αφου κ ο nick περασε με την σακιρα στην φυλης κ του αρεσε(δεν μπορω να γραψω εγω κριτικη γι αυτον)καταληξαμε λιοσιον γιατι το φετιχ του νικου ειναι τα μιλφ κ στην φυλης δεν υπηρχε κανενα....η χριστινα ειναι γυρω στα 50+ στη φατσα δεν ειναι καλη αλλα εχει εκπληκτικο σωμα για την ηλικια της(λογικα θα πρεπει να κανει θραυση στο ταργκετ γκρουπ 45-60)πολυ σφιχτη ποδαρες φορουσε κ κατι εντυπωσιακα χρυσα πεδιλα μεχρι τα γωνατα αλλα κ με μια πολυ αποτυχημενη προσθετικη στηθους , πρωτος περασε ο νικος αν μου ελεγε οτι περασε καλα θα περναγα κ εγω,ετσι κ εγινε ερχεται στο δωματιο κ αρχιζει να με γλυφει απο τον λαιμο μεχρι κ τα αρχιδια εκτος πουτσου , ενω ολη την ωρα ελεγε ναι μωρο μου σου αρεσει....περασμα προφυλακτικου κ κατεφθειαν στα τεσσερα για να εχω θεα την κολαρα της που την ρωτησα αλλα δεν δινει παρολο που ειναι αρκετα δουλεμενη ενω δαχτυλο δεχοταν, την γαμουσα πολυ δυνατα κ αυτη φωναζε ναι μωρο μου ολο μεσα ποιο δυνατα ποιο δυνατα , ενω εγω ακουγα απεξω τα γελια τον φιλων μου που την ακουγαν μετα απο κανα 5λεπτο ηρθε το τελος....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος