Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 104 10
Μπουρδέλα
188766
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μετα απο φυλης κ το παθημα μας με την αντινα κ αφου κ ο nick περασε με την σακιρα στην φυλης κ του αρεσε(δεν μπορω να γραψω εγω κριτικη γι αυτον)καταληξαμε λιοσιον γιατι το φετιχ του νικου ειναι τα μιλφ κ στην φυλης δεν υπηρχε κανενα....η χριστινα ειναι γυρω στα 50+ στη φατσα δεν ειναι καλη αλλα εχει εκπληκτικο σωμα για την ηλικια της(λογικα θα πρεπει να κανει θραυση στο ταργκετ γκρουπ 45-60)πολυ σφιχτη ποδαρες φορουσε κ κατι εντυπωσιακα χρυσα πεδιλα μεχρι τα γωνατα αλλα κ με μια πολυ αποτυχημενη προσθετικη στηθους , πρωτος περασε ο νικος αν μου ελεγε οτι περασε καλα θα περναγα κ εγω,ετσι κ εγινε ερχεται στο δωματιο κ αρχιζει να με γλυφει απο τον λαιμο μεχρι κ τα αρχιδια εκτος πουτσου , ενω ολη την ωρα ελεγε ναι μωρο μου σου αρεσει....περασμα προφυλακτικου κ κατεφθειαν στα τεσσερα για να εχω θεα την κολαρα της που την ρωτησα αλλα δεν δινει παρολο που ειναι αρκετα δουλεμενη ενω δαχτυλο δεχοταν, την γαμουσα πολυ δυνατα κ αυτη φωναζε ναι μωρο μου ολο μεσα ποιο δυνατα ποιο δυνατα , ενω εγω ακουγα απεξω τα γελια τον φιλων μου που την ακουγαν μετα απο κανα 5λεπτο ηρθε το τελος....
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού