Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 164 10
Μπουρδέλα
203214
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Αυτη την βδομαδα εχω αδεια απο την δουλεια,εχουν ερθει απο καναδα δυο παλιοι συμμαθητες μου που ειναι κ ξαδερφια, ο ιακωβος(jack)κ ο νικος(nick) μετα απο δυο ποτακια στο γκαζι ο ιακωβος προτεινε να παμε για μπουρδελοτσαρκα οπως ειχαμε κανει για πρωτη φορα κ οι 3 μαζι το 1989 οταν κ ημασταν 13 ετων....τα περισσοτερα σπιτια ηταν κλειστα ,μπηκαμε σε αυτο γυρω στις 02.30 κ ειμασταν οι μοναδικοι πελατες ,κοπελα η αντινα ρουμανα γυρω στο 1.63 με κατι σαν ξανθια μαλια ο τσατσος λεει κανει τα παντα μεσα ,δεν μας πολυαρεσε κ κανουμε να φυγουμε , κανω κ παρτουζα λεει η αντινα,κανεις κ σαντοιιτσ την ρωταω, ναι λεει,περασαμε εγω κ ο ιακωβος, ερχετε στο δωματιο κ φαινοταν να εχει τρομερη διαθεση αφου συστηθηκαμε κ τα σχετικα μας καθαρισε με μωρομαντηλα τους πουτσους κ αρχισε να γλυφει μια τον ενα μια τον αλλο ,πηγα να της βαλω δαχτυλο κατι που δεν δεχτηκε οκ λεω.....περασμα προφυλακτικου κ ανεβαινει απο πανω μου ενω με τοχεριτης επαιζε τον πουτσο του ιακωβου ,μετα ο ιακωβος την στηνει στα τεσσερα κ αρχιζει να την πηδααει,μετα απο λιγο της λεω ελα απο πανω ξανα σε μενα κ ο ιακωβος να σου σκισει τον κωλο ,α μου λεει εγω δεν κανω τετεια ,της λεω συγνωμη στο σαλονι σε ρωτησα για σαντουιτσ κ ειπες ναι ,μου λεει δεν καταλαβα...της λεω καλα ελα να σε παρω απο τον κολω ,α μου λεει οχι γιατι την εχετε μεγαλη,της ξαναλεω ο τσατσος ειπε οτι κανεις τα παντα ολα ,ναι λεει αλλα εσεις με πηρατε για παρτουζα,την ξαναρωταω ποια η διαφορα, ο ιακωβος τα ειχε παρει εβγαλε το προφυλακτικο κ καθως μιλαγαμε την εχυσε στην πλατη κατι που την εκνευρισε πολυ, εγω δεν τελειωσα καθολου αφου σηκωθηκε κ εφυγε....μεγαλη απατη αυτη η αντινα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού