Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ερχόμενος το φιλαράκι μου απο φοιτητική εκδρομή στη Μύκονο και επηρεασμένος από τα ξεκολίδια που μεθοκοπάνε και κάνουν τα τρελά τους, μου έριξε ιδέα για βολτίτσα στη φημισμένη οδό της αμαρτίας... Πάρκινγκ εύκολο διότι βρήκαμε απέξω από το οίκημα.

Αρχικά πηγαίναμε να κάνουμε μία έρευνα, αλλά μας κέρδισε κατευθείαν το Χριστινάκι, έχοντας βέβαια συνυπολογίσει τις εξαιρετικές κριτικές που έχει αποσπάσει από άλλα παιδιά που την επισκέφτηκαν εδώ στο site, αλλά και την καθαριότητα του χώρου που πραγματικά ειναι μοναδική για ρδέλο...

Η Χριστίνα είναι απο Καζακστάν από ότι μου είπε, στητό στήθος εκπληκτικό, μελαχρινή, γύρω στα 24-25... Άρχισε με εκπληκτικά προκαταρκτικά με φιλιά και δεν άργησε να επέλθει η... έπαρσις... Συνέχισε με da pipa στυλ 69 και στη συνέχεια άρχισε το πανηγύρι... Μεγάλο value for money αν συνυπολογίσεις τις υπηρεσίες, την καθαριότητα, την συμπεριφορά της υπηρεσίας και την τιμή... στο φίλο μου η Χριστίνα είπε ότι παλιότερα είχε περάσει και απο studio.

Από ότι μου είπε η κυρία της υπηρεσίας το ελέυθερο στοματικό δεν υπάρχει αυστηρά στο πρόγραμμα κάτι που εκτίμησα καθώς δεν είμαστε για...παρασημοφορίσεις... Θα ξαναεπισκεφτώ. (Στις βαθμολογίες δεν είχε μεγαλύτερους βαθμούς να βάλω, αν και έχω γραψει 5-6 κριτικές ακόμα)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 31, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια