Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Άννα είναι μελαχρινή κοντούλα και αδύνατη. Στο σαλόνι αρχίζει τα χάδια και τα φιλιά και πέρασα στα ενδότερα.
Το δωμάτιο αν και μικρό, ήταν καθαρό με νιπτήρα και έναν μικρό καθρέφτη.
Ήρθε μετά από κανά 10λεπτο γιατί είχε σειρά ένας άλλος συναγωνιστής.
Όταν ήρθε στο δωμάτιο, άρχισε με πολύ καλά προκαταρκτικά, με τρίψιμο του κορμιού της στο δικό μου και με αρκετά βαθιά γλωσσόφιλα. Στην συνέχεια άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια και τον κορμό του πέους μου. Όταν μου ήρθε η στύση, μου είπε αν θέλω καπότα, της είπα ναι και άρχισε μία πίπα με πολύ χέρι, στο στόμα της έβαζε μόνο τον πουτσοκέφαλο. Ποιο πολύ για μαλακία έμοιαζε παρά με πίπα. Μετά της είπα να έρθει από πάνω μου, που είχε πολύ καλή συμμετοχή και κατέβαζε το σώμα της για να μου ρίχνει γλωσσόφιλα. Ύστερα πάλι πίπα για να την γυρίσω στα 4. Έκει δεν είχε πολύ καλή συμμετοχή αν και στήθηκε καλά. Μετά πάλι πίπα και πάλι στα 4, ώσπου μου είπε ότι η τσατσα την έχει φωνάξει 2 φορές( δεν άκουσα τίποτα) και πρέπει να φύγει. Της είπα να περιμένει να χύσω αλλά αυτή εκεί, μάλιστα μου είπε ότι ήθελε άλλα 20ε για να μείνει παραπάνω. Μου είπε ότι κανονικά είναι για 10 λεπτά και εγώ είχα κάτσει 15(δεν κράταγα ώρα αλλά δεν νομίζω να είχα κάτσει τόσο). Ντύθηκε και με αποχαιρέτησε. Δεν νομίζω να ξαναπάω. Αν και έκανε πολύ ώρα προκαταρκτικά, στο τέλος βιάστηκε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
opeth
Τιμημένος
77
Πόντοι:
1.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια