Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 183 10
Μπουρδέλα
229967
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τελικά πήρα την απόφαση να πεταχτώ πάλι σε αυτό το στουντιάκι μετά από κανα χρονο να δω τι παίζει και πράγματι παρευρίσκομαι εκεί κατά τις 10 ακριβώς σαββάτο,πίστευα ότι δεν θα έχει κόσμο λόγω του μεγάλου ματσ με τη Μπαρτσελόνα,αλλά λάθος είχε, όταν μπηκα εγώ άλλος έβγαινε..με είδε η τσατσά μου λέει έχουμε την αφροδίτη θες να την φωνάξω,όχι της λέω την ξέρω,με πάει σ'ένα δωματιάκι δεξιά,δίνω το 50άρι,δεν περνάνε 5 λεπτά και εμφανίζεται η αφροδίτη η κλασσική κοντούλα ξανθιά(ταιριάζει τέλεια για μένα λόγω ύψους),γεια σου μωρό μου και τα σχετικά,μέχρι να ξεντυθώ μου κάνει ένα μίνι σεξ σόου,πάμε στα προκαταρκτικά ήταν απλά τέλεια ελεύθερο στοματικό,γλύψιμο σε όλη την περιοχή..μετά από λίγα μόνο λεπτά αφού είχα γίνει τούμπανο πάμε στο κρεβάτι,τη ξεκινάω με πλάγιο, ήταν τέλειο ,μετά πισωκολλητό κλασσικά,έρχεται και λίγο τύπου ροντέο εκεί ταρακουνήθηκε όλο το κρεβάτι(μου φαινόταν σαν όλο το δωματιο αλλά τελοσπάντων)..τέλος φτάνουμε εκεί από όπου ξεκίνησαμε δήλαδη με ελύθερο στοματικό για αρκετά λεπτά(βράχος εγώ αντέχω αρκετά)..είπα να τελείώσω πίσω στον απίστευτο κώλο της,ετσι κι έγινε, μου έπιασε και τις μπάλλες για υποβοήθηση και ήρθε το τελείωμα..όσο ντυνόμουν,η αφροδίτη έκανε ένα ντουζ,μετά χαιρετιστήκαμε και βγήκε απ'το δωμάτιο,χαιρέτισα και την τσατσά,καθώς έβγαινα ερχόταν άλλος να μπει..πραγματικά ήταν απίστευτα θα έβαζα παραπάνω από 7 στις βαθμολογίες αλλά δε μ'αφήνει το σύστημα,το 10άρι το έβαλα γιατι ήμουν με τα πόδια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού