Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 197 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το Μαράκι όπως την παρουσίασε η πατσά είναι ένα νεαρό Ρουμανάκι 21 ετών με λεπτό βελούδινο σώμα, αξιοπρόσεκτο κωλαράκι και ανύπαρκτα βυζάκια με πεταχτές ρόγες όμως.
Οταν ήρθε στο δωμάτιο μετά από ολιγόλεπτη αναμονή, γδύθηκε και ήρθε στην αγκαλιά μου. Με φίλησε και με χάιδεψε παντού σε απόλυτη GFE κατάσταση και δεν έκανε κίνηση μέχρι να έρθει η ανύψωση. Τότε με ρώτησε για προφυλακτικό καθώς προσέφερε και χωρίς. Η πίπα της (με) ήταν χωρίς χέρια αλλά τίποτα σπουδαίο με θετικό στοιχείο το ότι με άφηνε να πιάνω όπου ήθελα απόλυτα ελεύθερα. Διάρκεσε λίγο και αφού με ξαναρώτησε πως τη θέλω έβαλε λίγη κρέμα και με καβάλησε. Η αίσθηση ήταν καλή παρά την κρέμα και για λίγη ώρα την απόλαυσα να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις, νόμιζε πως ήταν κάτι σαν λεβιές ταχυτήτων ένα πράγμα. Σε κάποια φάση την γύρισα σε πισωκολλητό για να απολαύσω την θέα του κώλου όπου και εκεί κατέθεσα. Κατά τη διάρκεια έβγαζε τις γνωστές και καλά κραυγές που εγώ δεν δίνω ποτέ σημασία. Τίποτα αξιοπρόσεκτο σε όλη τη συνεύρεση, όχι όμως πως δεν πέρασα καλά. Τα πιο καλά της στοιχεία ήταν το χαμόγελο και η καλή της διάθεση, αλλά και ο χρόνος που μου αφιέρωσε. Δεν βιάστηκε καθόλου ούτε στην αρχή αλλά ούτε και στο τέλος του έργου. Αν βρεθεί ξανά στο δρόμο μου θα την ξανατιμήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Νέο Μέλος
16
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού