Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 197 10
Μπουρδέλα
236241
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επισκεψη Κυριακη βραδυ 23.20 στο καταστημα σημερα δουλευαν δυο κοπελες μια πολυ ωραια μουναρα ξανθια με απιστευτο κωλο κ ωραια ποδια αλλα αγελαστη κ ψινη ενω δεν εκανε κ τιποτα εξτρα και το ζυμαρακι(λογο σωματοδομης δεν πρεπει να ειναι πανω απο 1.58)η καρμεν μελαχρινη με παρα πολλα τατουαζ παντα μεσ στηντρελη χαρα κ με φουλ προγραμμα στα 20 ευρω,το κακο οτι περιμενα κανα μισαωρο γιατι ολα τα δωματια ηταν πιασμενα κ περιμεναν να περασουν κ αλλοι αλλα αξιζε τον κοπο,η καρμεν ειναι ρουμανακι πετιτ 22 χρονων κ κανει τα παντα χωρις διαμαρτιριες ,μπαινει στο δωματιο κ αρχιζει ναμε φιλαει παντου απο τον λαιμο μεχρι τα αρχιδια με ρωταει αν θελω πιπα με προφυλακτικο η οχι της λεω χωρις περνει εα μωρομαντηλο κ με καθαριζει κ αρχιζει μια πολυ καλη πιπα χωρις χερια υγρη κ βαθια με συχνα περασματα κ απο τα αρχιδια ενω τα δαχτυλαμου της γαμαγαν κ τις δυο τρυπες της,της λεω οτι θελω 69 κ μου λεει περιμενε περνει αλλο μωρομαντηλο καθαριζει το μουνακι της κ αρχιζουμε ενα 69 στα ορθια με αυτη αναποδα για κανα 2λεπτο ενω της εσκιζα το κωλαρακι της με τα δαχτυλα μου μεχρι που μου λεει κατεβασε με ζαλιζομαι ετσι οπως ειμαι αναποδα ,περασμα προφυλακτικου κ αυτη απο πανω να κουνιεται σε τρελους ρυθμους , μετα την γυριζω στα τεσσερα κ αφου εβαλε μικρη δοση κρεμας τον εβαλα ολο στο κωλαρακι της μου εκανε εντιπωση πως χωρεσε ολος ,η καρμεν τα δινει ολα κ δεν μασαει αντεχει δυνατο σφυτοκοπημα χωρις διαμαρτηριες ,τελειωμα μετα απο γλυψιμο ξανα χωρις προφυλακτικο στα βυζακια της ,οταν τελειωσαμε μου ειπε κ ευχαριστω ενω μου ειπε οτι πρωτη φορα κανει 69 στα ορθια ,θελω να πω οτι εμεινα σχεδον 20 λεπτα χωρις να χτυπησει η πορτα παρολο που περιμενε εξω κοσμος,για τους λατρεις τον πετιτ την συστηνω ανεπιφυλακτα....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού