Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

4.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Κάνοντας την βόλτα μου από Φυλής, το κοριτσόπουλο που με συγκίνησε περισσότερο ήταν αυτό του νούμερου 59. Ο τσάτσος αρκετά ευγενής μου είπε το πρόγραμμα (ελεύθερο στοματικό, 69 κλπ) και την τιμή των 20 εύρω. Μπαίνω στο ευρύχωρο, επαρκουντως καθαρό δωμάτιο με το διπλό κρεβάτι και περιμένω κανα τέταρτο.
Μπαίνει μέσα η Ρουμάνα Αφροδίτη,(μελαχροινή, οχι φοβερό πρόσωπο αλλά αρκετά ωραίο σωμα και βυζί) συστηνόμαστε κι ύστερα με ρωτάει αν θέλω ελεύθερο στοματικό. Απαντάω καταφατικά, με καθαρίζει με μωρομαντηλο και ξεκινάει μια μέτρια πίπα που κράτησε περίπου 45 δευτερόλεπτα. Ύστερα περνάει καπότα ανεβαίνει από πάνω, φαινόταν κουρασμένη, βαριόταν να κουνηθεί κι έτσι ανέλαβα εγώ. Μετά από 60 δεύτερα μου λέει να αλλάξουμε σε πισοκολλητο όπου αποδέχτηκα. Ξεκινάω το σφυροκόπημα, κάτι ψιθύριζε, δεν καταλάβαινα και είχε στρέψει τον κορμό της προς τα αριστερά για ευνόητους λόγους, αλλά εμένα δε με ένοιαζε και πολύ συνεχίζω για περίπου 1,5 με 2 λεπτά. Την κοιτάω και καταλαβαίνω ότι είναι έτοιμη να κοιμηθεί. Γυρνάω ιεραποστολικό, κλείνει τα μάτια της και τοτε καταλαβαίνω ότι την νανουρίζω. Μετά από 1 λεπτό σηκώνομαι πάνω και αρχίζει την μαλακία κι ύστερα από 2 λεπτά ταλαιπωρίας τελείωσα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΥΓ: 10 στο παρκάρισμα λόγω μηχανής

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Μέλος
17
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική