Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρωινό, κατά τις 11.30, σύντομο πέρασμα από Μετάξι. Σπανιώς επισκέπτομαι τα ευαγή ιδρύματα τις πρωινές ώρες.
Τις λίγες (4-5) ωστόσο φορές που συνέβη έμεινα ευαχαριστημένος. Το μπουρδελάκι αυτό του ισογείου φιλοξενεί κατά καιρούς αξιπρτεπείς παρουσίες. Το ίδρυμα εξυπηρετήται από ευτραφή ομιλητικό κύναιδο, με άνετη συμπεριφορά και την συνήθη για τη θέση αναξιοπιστία.
Μπαίνοντας, η βαρδιάνα Μόνικα (η πουτσοπιάστρα) ήταν στο σαλόνι και χούφτωνε τα οργανα του αναμένοντος συναθλητή. Μου έιχε γυρισμένη τη πλάτη και έβλεπα το φουσκωτό κωλαράκι της. Λεπτοί ώμοι και μάυρα μαλιά ως τη μέση της πλάτης. Ύψος 1,60 περίπου. Μετά το πάγο από το συναθλητή η πουτσοπιάστρα εκδιδόμενη γυρισε προς το μέρος μου, εμφαβλίζοντας ζεύγος βυζιών. 3 βαθμώς της κλιμακας βύζερ, καλοσχυματισμένα ελαφρώς κρεμασμένα, αλλά όχι πλαδαρά. Το σκούρο δέρμα της δεν με ενόχλησε παρόλο που έιχα όρεξη για ξανθιά. Ήταν ευδιάθετη. Ο τσάτσος περίμενε υπομονετικά. Μάλον θα ήταν έκδηλο το ενδιαφέορν μου. Την ρώτησα αν κάνει ισπανικό. Μου είπε ναι και ταυτόχρονα έπαισε και κουναγε τα βυζάκια για να με γλαρώσει. Πέρασα.
Μετά από περίπου 5λέπτη αναμονή παρουσιάστηκε η Μόνικα. Η ευδιαθεσία τηςυπήρχε ακόμη. Κάναμε προκαταρκτικά,πιασθματάκια φιλάκια στα βυζιά και στο σώμα (στο μουνί δεν ήθελε, αλλά ουτε εγώ. Σφιχτό κορμάκι με καλό δέρμα. Κανονικά κιλά για το ύψος και θυληκές καμπύλες. Υποψιές κυτταρίτιδας δεν απαληθέφθηκαν. Γενικά ήταν ανώτερη από τις εκτιμήσεις μου κατά το σαλονάρισμα. Ακολούθησε ισπανικό μετά πίπας, πίπα (ικανοποιητική) και μετά ανέβηκες πάνω μου. Τα μικρά μεγέθη ενδύκνεινατι για τη στάση αυτή, που μου άρεσε ιδιαιτέρως, καθώς έσκυβε προς το μέρος μου και έτριβε τα βυζία της πάνω μου. Γυρίσαμε στο κλασικό. Επαίζα με τις βυζάρες της, ανασηκωνόμουνα, τις σήκωνα και τα πόδια και γινότανε ευχάριστο παιχνιδάκι. Αρνήθηε χύσιμο στο στήθος (με προφυλακτικό). Έτσι τη γύρισα στο πλάι για καλή διείσδυση και καλά πιασιματάκια. Ο σκοπός της επίσκεψης επιτεύχθηκε αισίως και είπαμε δυο τρεις σαχλαμαρίτσες. Καθώς έφευγε σκεφτόμουν: Ρε, να τη φωνάξω να τη ξαναγαμήσω; Δεν το έκανα. Αντ΄αυτού βγήκα ξανά στο φως του ήλιου.
Σούμα: Ικανοποιητικό δεκαπερνταράκι ΒΛΚΠ (που λέeι και ο spider). Mέτρια προς καλή εμφάνιση, καλή συμπεριφορά στο δωμάτιο. Βασικό πρόγραμμα αλλά χψρίς γκρίνια ή πονηριές. Πάνω από το μέσο όρο της περιοχής αλλά όχι στα ανώτατα επίπεδα. Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος. Δεν θα αρνιόμουν επανεξέταση.

Αfter sex: Eυχάριστα συναισθήματα. Αισιοδοξία. Τα σύννεφα που πίκνωναν με ευχαριστούσαν γιατί θα με δρόσιζαν. Αυτοσχέδια άσματα: I like the sex in the morning, i lave the sex in the night, i like sex any time...

Sincerely yours
Jopino (o ασσύμετρος)

Υ.Γ.: Από την ανάγνωση των στατιστικών μου, διαπίστωσα τη χαμηλή, σε σχέση με άλλους συναθλητές, αναγνωσιμότητα των κριτικών μου. Ελπίζω όμως ότι δεν έιναι άχρηστες και, ελπίζω επίσης, όχι κουραστικές.
Δια ταύτα σας ευχαριστώ που διαβάατε ως εδώ,

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική