Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 232 10
Μπουρδέλα
224748
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Για τη Σόνια, όλοι όσοι ασχολούμαστε με το χώρο, λίγο πολύ γνωρίζουμε. Πρόκειται για μια τίμια επιλογή, που στην τιμή των 20 ευρώ προσφέρει υπηρεσίες, που αφήνουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη ικανοποιημένο.
Σήμερα το πρωί, γιορτάζοντας κάτι προσωπικό και φουσκωμένος από την απραξία των τελευταίων ημερών, πήγα για κατάθεση. Το ένα δωμάτιο γεμάτο, το μεγάλο άδειο. Είσοδος και ολιγόλεπτη αναμονή.
Επιθυμία μου να υπάρξει μόνο πίπα, όπου η αρχή έγινε στην πολυθρόνα και η συνέχεια όρθιος στο κρεβάτι, με θέα τον καθρέφτη και εμένα χουφτώνοντας τις σιλικονάτες βυζάρες της, να εκσπερματώνω με ανακούφιση στο στόμα της.
Πάντα τέτοια!
Σήμερα το πρωί, γιορτάζοντας κάτι προσωπικό και φουσκωμένος από την απραξία των τελευταίων ημερών, πήγα για κατάθεση. Το ένα δωμάτιο γεμάτο, το μεγάλο άδειο. Είσοδος και ολιγόλεπτη αναμονή.
Επιθυμία μου να υπάρξει μόνο πίπα, όπου η αρχή έγινε στην πολυθρόνα και η συνέχεια όρθιος στο κρεβάτι, με θέα τον καθρέφτη και εμένα χουφτώνοντας τις σιλικονάτες βυζάρες της, να εκσπερματώνω με ανακούφιση στο στόμα της.
Πάντα τέτοια!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού