Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 58 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Αν κ καθυστερημένα γράφω για την isabela!ένα βροχερο πρωινό στα Χανια με έφερε στην μινοως!δεν ήταν όλα τα καταστήματα ανοιχτά κ έτσι μπήκα στο συγκεκριμένο. Ήταν άλλος μαχητής μέσα κ έτσι περίμενα λίγο!η τσατσα καλή μου έκανε παρέα όσο περίμενα να βγει το μωρό. Κ περίμενα κανά δεκάλεπτο!κ να σου το μωρό!μελαχροινο με κοντά μαλλιά κοτσο αδυνατο με ωραίο κορμακι γύρω στα 22-24!απλό στα 30 στα 40 ελευθερο κ με 50 κολο!ήμουν έτοιμος για ελευθερο αλλα τα δόντια της δεν ήταν καθόλου ωραία για την ηλικία της κ το άφησα!πείρα απλό κ μπήκα!ρουμανακι η isabela με ωραίο κολαρακι που το δίνει!
Περιμένω κανά 5 λεπτό κ έρχεται με πολυ ναζί κ όρεξη για αγκαλιτσες κ χαδακια!(μάλλον τους το βγάζω γιατί είμαι λίγο αγαπουλης κ το καταλαβαίνουν).αφού γνωριστηκαμε μες την αγκαλιά κ στα χαδακια άρχισε να μου τον παίζει κ έτσι δεν άργησε να μου σηκωθεί!πέρασμα προφυλαχτικου με το στόμα πολυ τεχνικό κ πιπα αρκετά καλη με προσπάθειες για deep!χουφτωμα παντού αλλα δεν έπιασα Απο κάτω!δεν πολυ ειχα όρεξη οπότε δεν ξέρω αν δέχεται η όχι!Γρηγόρη πιπα ούτε 2 λεπτά κ μου λέει πως θες μωρό μου;στα 4 της λέω!στα 4 μου λέει;ούαου μου κανει!σιγά μου σιγά μου λέει γιατί τον έχεις μεγάλο!στο ζουμί τώρα στα 4 είναι παρα πολυ ωραία να την περνεις!έχει ωραίο κολαρακι κ φανταστική σουφρα!μου έριχνε ματιές Απο τον καθρέφτη καθώς την πηδουσα αλλα έβλεπα ότι πηδιωταν καθαρά μηχανικά!πολυ κρέμα!σαν να αερογαμουσα!μετα Απο λίγο τελείωσα κ συνεχίσαμε αγκαλιές κ χαδακια!δεν βιάστηκε καθόλου αλλα στην πράξη μηχανή!άλλο ένα ρουμανακι μηχανάκι του sex!δεν έκλαψα τα λεφτά μου αλλα δεν ξαναπαω!κ φανταστειται ότι με γουστάρε κ λίγο!αν δεν σε γουστάρει κλαις τα λεφτά σου!ο χώρος οχικ τόσο καθαρός!Πάμε για αλλα παιδιά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Μέλος
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού