Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χαμόγελο
Η γοητεία της ξανθιάς θηλυκότητας, η λεπτότητα της γυναικείας ομορφιάς και ο αισθησιασμός του σώματος υπάρχουν στη Ντενίσα. Από την κορφή ως τα νύχια είναι σχεδόν αψεγάδιαστη. Ο αναζητητής της τελειότητας θα είχε ως μοναδική παρατήρηση την όχι και τόσο λεπτή μέση, που μετριάζει την εικόνα της γυναίκας κλεψύδρας. Ξέρουμε όμως ότι η τελειότητα δεν υπάρχει στο φθαρτό κόσμο μας. Και αφεθήκαμε στη ξεχειλίζουσα γοητεία της ωραίας Ντενίσας, με το αγγελικό πρόσωπο, το περήφανο στήθος, τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της τον αξιομνημόνευτο κώλο της και το φιλικό μουνάκι της.
Ξέρω ότι πολλοί συναθλητές τη γνωρίζουν, αλλά δεν διστάζω να προσθέσω και τις δικές μου εντυπώσεις.
Την Ντενίσα την είχα δει τουλάχιστον άλλες δύο φορές χωρίς να περάσω. Τη πρώτη, με τα ξανθά μαλλιά και τα κόκκινα χείλη της, με έκανα να νομίσω ότι βρίσκομαι σε ταινία. Την δεύτερη, στο γρήγορα πέρασμα της, παρατήρησα την όχι στενή μέση της. Για να εξηγηθώ, η κοπέλα δεν έχει άσχημη μέση, αλλά ο βόρειου τύπου σωματότυπος της, της χαρίζει τη ξανθή λυγεράδα αλλά όχι τη στενή, παιχνιδιάρα και πολλά υποσχόμενη μεσογειακή μέση. (Αφέθηκα πάλι στις φλυαρίες μου...)
Αν και μου άρεσε δεν ξέρω γιατί δεν την είχα επισκεφθεί. Πιθανώς για το φόβο της απογοήτευσης.
Σήμερα στο άδειο μπουρδέλο ή ευγενής και χωρίς δυσάρεστες φλυαρίες τσατσά μου παρουσίασε τη Ντενίσα. Λόγω πολυκαιρίας στον Οίκο θεωρείται γνωστή. Με τράβηξε το πρόσωπό της, τα μακριά πόδια της, το στητό στήθος της. Το μαύρο κορμάκι που φόραγε κολάκευε τη λευκή ομορφιά της. Το παραμύθι ήταν μπροστά μου, με τις ολάνοιχτες πόρτες του τα απλωμένα πέπλα του και τις πολλά υποσχόμενες οσμές του.
Πέρασα στο τυπικό μπουρδελοδωμάτιο, με το ανεκτό στρώμα και μαξιλάρι, τον επαρκή πλαϊνό καθρέφτη και την συνήθη ελαφρώς κιτς διακόσμηση. Η παράξενη ανησυχία της περιοχής χάθηκε στην ήρεμο δωμάτιο. Οι παλμοί μου ήταν ήσυχοι και περίμενα τη Ντενίσα.
Η όμορφη ανατολική πέρασε την πόρτα και ξάπλωσε δίπλα μου. Έχει μια φυσική ευγένεια που ταιριάζει στα όμορφα χαρακτηριστικά της. Όμως είχε μια ήπια αλλά έκδηλη ανησυχία και ένα λανθάνοντα εκνευρισμό. Αργότερα μου αποκάλυψε ότι ήταν επηρεασμένη από τα γεγονότα της περιοχής και την πεσμένη κίνηση. Αυτό ήταν και το μόνο αρνητικό της συνεύρεσης. Για μένα δεν ήταν καθοριστικό αλλά για κάποιους άλλους θα μπορούσε και να ήταν. Φρόντισα και εγώ και να διατηρήσω την κατά το δυνατό καλή ατμόσφαιρα.
Ξάπλωσε δίπλα μου με το κορμί της προς τα μένα. Χάιδεψα το κορμί της. Ο καθρέφτης έγινα μια καλή φωτογραφία του όμορφου κώλου της με το μαύρο στρινγκ που δεν είχε βγάλει. Η πίπα της μου άρεσε. Έκανε και παιχνιδάκια με τη γλώσσα. 69 που ανακοινώθηκε στο σαλόνι δεν πήρα. Με άφησε να φιλήσω το κορμί της από πάνω μέχρι κάτω και γύρισε και την πίσω πλευρά. Όπως έχω πει (και θυμούνται ίσως οι ...αναγνώστες μου -γκουχ γκουχ, πνίγηκα...) δεν κάνω γλειφομούνια ούτε άλλα παρεμφερή. Συνεχίσαμε με κλασικό για να βλέπω το πρόσωπό της. Αφέθηκε χωρίς θεατρινισμούς αλλά και χωρίς εμπόδια. Το κορμί της είναι σφιχτό με καλό δέρμα. Την είχα αγκαλιάσει και τη χούφτωνα παντού. Μια τέτοια μουνάρα ήθελα να την έχω από πάνω μου και της το ζήτησα. Ικανοποιητική σαν αμαζόνα, χωρίς όμως εξάρσεις. Είχε καλό ρυθμό και απολάμβανα τόσο την αίσθηση της όσο και την εικόνα της: ζωντανά αλλά και με κλεφτές ματιές στο καθρέφτη. Οι παλμοί ανέβαιναν και το τέλος ήρθε ηδονικό. Ατυχώς δεν απόλαυσα σε πισωκολλητό το εξαίσιο κωλαράκι της.

ΣΟΥΜΑ: Από τις ομορφότερες κοπέλες που έχω γαμήσει. Μουνάρα με τα όλα της με ζεστή γυναικεία αίσθηση. Οι υπηρεσίες ικανοποιητικές χωρίς σπέσιαλ εκδηλώσεις. Πρόθυμη αλλαγή στάσεων και χωρίς γκρίνια για τον χρόνο. Εξάλλου δεν ήταν πάνω από 6-8 λεπτά. Θα ήθελα πιο θετική διάθεση, αν και δεν υπήρξε αγενής. Γενικά όμως έφυγα με ικανοποίηση και θα ξαναπήγαινα μαζί της.


After sex: Γαλήνια αίσθηση θαλάσσιας αύρας. Σχισμές στα σύννεφα που αφήνουν αχτίδες φωτός και αποκαλύπτουν το γαλανό ουρανό. Χουάν Μιρό, ζωομορφική υπερρεαλιστική αφαίρεση.
Καλοκαίρι που έρχεται. Χαμηλές νυχτερινές μουσικές (αν και δεν είχε πέσει η νύχτα).

Eυχαριστώ που αναχθήκατε την πολυλογία μου
Sincerely yours
Jopino ο Α΄ (ο γοητευθείς)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
Υπηρεσίες
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού