Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 221 10
Μπουρδέλα
234260
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Άννα η σημερινή θεραπένιδα της συνουσίας. Δε θυμάμαι από που είναι (το είπε η τσατσά). Σχετικά νέα , γλυκό πρόσωπο , καλό στήθος και σώμα. Στο κρεββάτι επίσης καλή. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Πιο συγκεκριμένα είναι υπομονετική , υπάκουη , ζεστή και δε βιάζεται. Έκανε στοματικό για αρκετή ώρα , έπειτα ακολούθησε ιεραποστολικό και τελικά τη γύρισα στα τέσσερα. Στο τέλος με ευχαρίστησε και έφυγε. Γενικά , δεν έχω κάποιο παράπονο. Τα 8άρια που βάζω ίσως και να είναι λίγα (επιφυλάσσομαι , αν την ξαναπάρω και έχει ίδια συμμετοχή μπορεί να βάλω και 9). Κάνει και ελεύθερο στοματικό αλλά εγώ συμβουλεύω να έχετε πάντα το firewall up
Πιο συγκεκριμένα είναι υπομονετική , υπάκουη , ζεστή και δε βιάζεται. Έκανε στοματικό για αρκετή ώρα , έπειτα ακολούθησε ιεραποστολικό και τελικά τη γύρισα στα τέσσερα. Στο τέλος με ευχαρίστησε και έφυγε. Γενικά , δεν έχω κάποιο παράπονο. Τα 8άρια που βάζω ίσως και να είναι λίγα (επιφυλάσσομαι , αν την ξαναπάρω και έχει ίδια συμμετοχή μπορεί να βάλω και 9). Κάνει και ελεύθερο στοματικό αλλά εγώ συμβουλεύω να έχετε πάντα το firewall up
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού