Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη την Παρσακευή 11/4 κατά τις 2:30. Είχα δει τις κριτικές και είπα να περάσω μιας και ο δρόμος με εβγαλε στην περιοχή. Για το παρκάρισμα (αν και ήμουν τυχερός - μόνο 10 min) δεν θα το σχολιάσω. Χώρος πολύ καλός και καθαρός. Δεν είχε κόσμο και η τσατσά μου φέρνει την κοπέλα. Ονομα δεν θυμάμαι (εδω κόντεψα να ξεχάσω το δικό μου με την τύπισα) ξανθιά με πολύ καλό σώμα από Τσεχία. Είπα να μην το ρισκάρω για πρώτη φορά και πήρα το πρόγραμμα το 50€ με 69. Δεν χάνω την ευκαιρεία και περνάω. Δωμάτιο πολύ καλό και καθαρό και την τηλεόραση να παίζει. Μετά από κανένα 5λεπτο σκάει και το μωρό. Φιλάκι και αντί χειραψίας μου χουφτώνει το εργαλείο . Καθώς ήμουν με το μποξεράκι περιμένοντας την μου λέει "Ακόμα το φοράς" με υφάκι σχέτη καύλα. Με τρέλαμε!!! Με το που ξαπλώνουμε, γυρνάει κατευθείαν σε στάση 69 και αρχίζει να μου τον γλύφει. Στην αρχή απαλά και στη συνέχεια όσο πιο βαθεία μπορούσε. Αν και αρχικά προσπάθησα να αντισταθώ στη θέα από το ξυρισμένο της γατάκι δεν τα κατάφερα. Μετά από αρκετή ώρα και ενώ με είχε φτιάξει τρελά γυρνάει και ανεβαίνει από πάνω μου. Τρελό χωροπήδημα, η τύπισα έδειχνε να το γουστάρει τρελά. Τα αχ βαχ πάρε με σκίσε με κλπ έπεφταν βροχή αλλά με τόση καύλα που με έφτιαχνε ακόμα περισσότερο. Πρέπει να είχε περίπου ένα 5λεπτο από πάνω μου, και με το ζορι κρατιόμουνα να μην τελειώσω. Το μωρό το έπιασε με τη μία και άρχισε να ανεβοκατευένει ακόμα πιο δυνατά. Ε δεν ήθελα και πολύ και τελείωσα μέσα της. Αυτό που με τρέλανε ακόμα πιο πολύ είναι οτι όσο τελείωνα το μωρό τον κρατούσε μέσα της μέχρη να πέσει και η τελευταία σταγώνα. Στο τέλος δεν βιάστηκε πολύ να φύγει από το δωάτιο, μερικά χαδάκια τελευταία και λίγο κουβεντούλα σε έκαναν να αισθάνεσαι ακόμα πιο άνετα.

Σίγουρα το προτείνω και αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2008
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού