Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 36 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μαρινα...πολλα χρονια στον /βαρδαρη την ξερουν κ οι πετρες...ημουνα μεταξυ αυτης κ της αλεξανδρας στο πρασινο,προτιμησα Μαρινα τελικα.(δεν ξερω τι εστι αλεξανδρα κ ας μου χουφτωνε τον πουτσο στο σαλονι απροκαλυπτα)ΝτροπήΝτροπή
ενταξει την Μαρινα την εχω ξαναπαρει (πολλες φορες κ σε διαφορες χρονικες περιοδους),δεν εχω να πω πολλα...εχει παρει κ τα κιλακια της,το βυζι της εχει τροφαντεψει,οπως κ κωλος της...σαν προκαταρκτικο μεσα στο δωματιο,με αφησε να τριψω την γυμνη μου πουτσα στο ομορφο,σφριγυλο κωλαρακι της για αρκετη ωρα,ενω κοιταζομασταν στον καθρεπτη ταυτοχρονα...ωραια φαση,ειχε την πλακα του...τσιμπουκι τιποτα ιδιαιτερο κ στο γαμισι πολυ παθητικη,κατι σαν ξανα-ζεσταμενο φαΐ μου φανηκε...αν εξαιρεσω την φαση με το τριψιμο,το γαμισι ηταν απλη διακπαιρεωση...ευτηχως εδωσα 30 κ οχι παραπανω...επισης ειναι μου φανηκε οτι το μουνι της ψιλο-ξεχειλωσε,εκτος αν ειναι η ιδεα μου...μπαινοβγαινα κ δεν πολυκαταλαβαινα...κρεμα δεν διεκρινα...τεσπα...ετσι για να θυμηθουμε τα παλια ητανε καλα...τιποτα παραπανω,τιποτα παρακατω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
dimmits
Τιμημένος
183
Πόντοι:
8.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια