Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 55 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επισκεψη στον εν λογω οικο,κατοπιν προτροπης φιλου συναγωνιστη,αλλα και του πολυγραφοτατου SPEED.Εχει δικιο ο προαναφερωμενος για το αγχος της Μαρινας γεγονος ομως ειναι οτι η κοπελα θελει να φευγει ο πελατης ευχαριστημενος διοτι το μαγαζακι νομιζω εχει βαλει υψηλα στανταρ στο τομεα ικανοποιηση,καθαριοτητα,υποδοχη,( Λογω του τρομερου Αρη).Την Μαρινα την ειχα δει σε μια αλλη επισκεψη μου στον ιδιο χωρο χωρις να περασω στο δωματιο,ο λογος ηταν οτι βγηκε τσαντισμενη απο το δωματιο,οποτε θεωρισα καλο να την κανω σε αυτο με βοηθησε και ο Αρης ο οποιος με εξυπνο τροπο μου υπεδειξε την εξοδο διοτι δεν θα περναγα καλα.Για την κοπελα τωρα.Εντυπωσιακη στο σαλονι με τρομερα πορνοτακουνα και σεξυ συνολο τα οποια βγαζουν μια φοβερη παρουσια,στο δωματιο πολλη καλη πιπα και προκαταρκτικα και συμμετοχη αριστη θα ελεγα για επιπεδα (μπουρδελου)καλη σταση στα τεσσερα (η αγαπημενη μου) διαρκεια συνευρεσης περι τα εικοσι λεπτα και με αρκετη κουβεντα χωρις βιασυνες και ενοχληση απο την υπηρεσια,αυτα τα λιγα βεβαιως προτεινεται και βεβαιως θα ξαναπαω. ΥΓ.Για τα χαρακτηριστικα της κοπελας δεν γραφω διοτι τα αναφερει ο SPEED σε παραπανω κριτικη του,η βαθμολογια του παρκιν λογω παπιας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια