Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 72 10
Μπουρδέλα
127797
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Δεν ξέρω ποιος διάολος μου έβαλε στο μυαλό την επιθυμία να επισκέφτω την Νανά λίγες μέρες πριν τη Μ. Εβδομάδα. Είχα πάνω από 2 χρόνια να πάω μαζί της και είχα την περίεργια να δω αν έχει αλλάξει. Έτσι τα βήματα μου με οδήγησαν στην πόρτα του υπόγειου αυτού οίκου . Μπαίνω μέσα και μόλις ακούω ότι όντως δουλεύει η Νανά δίνω τα 25 ευρώ και εισερχομαι στο δωμάτιο,το οποίο περίεργως είναι υποφέρτο έως καλό . Έχει νηπτίρα και μεγάλο κρεβάτι. Αρκετά καθαρό . Όμως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε αυτό το σπίτι τα προφυλακτικά τα έχουν χύμα μέσα σε ένα κουτάκι πάνω στο κρεβάτι χωρίς περιτύλιγμα. Αλλά και ποτέ δεν το ρώτησα . Μετά από λίγα λεπτά έρχεται μέσα και η Νανά. Δεν έχει αλλάξει δραματικά από την τελευταία φορά που την είδα . Το σώμα της έχει γίνει πιο πλαδαρό από τη μέση και κάτω όπου και έχει πάρει κάποια κιλάκια. Με χαιρέτησε με τη λεπτή φωνούλα της και ανταλλάξαμε ορισμένα κοινότυπα λόγια . Κατσαμε γονατιστοί στο κρεβάτι κι εκείνη με χάιδευε και μου έγλυφε τις ρώγες του στήθους μου . Ξαφνικά για έναν απροσδιόριστο λόγο ένιωσα αηδία. Μετά από λίγο ξάπλωσα ανάσκελα και με ρώτησε αν θέλω στοματικό χωρίς καπότα . Της απάντησα αρνητικά εκτός από την εξωτερική πλευρά του πέους και τα @@. Πραγματι άρχισε να χρησιμοποιεί τη γλώσσα της με πολύ καλή περιποίηση στην ευαίσθητη περιοχή . Κάποια στιγμή βάζει και το σκουφι και ξεκινά την "κανονική " πίπα. Έχει πολύ καλή τεχνική και θα μπορούσε να είναι κορυφαία αν δεν την διέκοπτε κάθε λίγο και λιγάκι ένας εκνευριστικός ξερόβηχας. Η αηδία μου μεγάλωσε όμως τελικά υπερισχύσε η καυλα. Η στάση του σώματος της επέτρεπε να βυθόμετρησω την πίσω όπη της ,πράγμα που έκανα αμέσως . Όχι μόνο δεν έφερε αντίρρηση αλλά έβαλε και αλοιφή για να βάλω το δάκτυλο πιο εύκολα και πιο βαθιά . Ταυτόχρονα με το άλλο χέρι της χάιδευα και το φούντωτο της μουνάκι.Η όλη φάση έφερε το σωστό αποτέλεσμα και τότε της ζήτησα να συνεχίσω με το όργανο μου εκείνο που έκανα πριν με το δάκτυλο μου . Αλοιφθηκε πάλι με λίγη βάζελινη και τον βάζω μέσα χωρίς σχεδόν καμία δυσκολία . Τη σφυροκόπησα για λίγο και δεν άργησε να έρθει το τέλος . Είπαμε πάλι δύο κουβέντες ,ντύθηκε και έφυγε . Γενικά θα έλεγα ότι η συνευρεση με τη Νανά είναι μια άρτια σεξουαλική πράξη η οποία όμως σχοινοβατεί μεταξύ αηδίας και ηδονής.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού