Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μπενω μεσα η τσατσα βαριοτανε που ζουσε, στην υποδοχη δεν βρωμαει οπως παλαιοτερα, εχουν βαλει καπιο αποσμητικο, αλλα το πατωμα στο δωματιο βρωμα κατω, μια μαπα δεν κανει κακο που και που...
Η Βικη αν και την εχω δοκιμασει στο παρελθον, μην αφηνοντας μου κατι το ιδιαιτερο για να την ξαναπληρωσω, αποφασισα να της δωσω αλλη μια ευκαιρια -τωρα που γυρηζει- χωρις να δω επιπλεον βελτιωση απο μερους της, παραμενει το πιπινακι της ξεπετας, της εχουνε πει κανα δυο κολπα και τα εφαρμοζει παπαγαλια.!! σου δινει την αισθηση της αβγαλτης, χρονο δεν μου εδωσε ηρθε μεσα κατευθειαν και με περημενε στο κρεβατι ανα χειρας με την σκουφα...προκαταρτικα απων.! αρκεστηκα να γλυψω λιγο βυζακι σκιζοντας και φοροντας μου την καποτα, το οποιο ειναι υπερανω ποιοτητας μικρο νεανικο σφιχτο, η επιδερμιδα της παραμενει τελεια, η πιπα της ωμος θελει δουλεμα, εριξε και μερικα deap αλλα εως εκει...αρχισαμε ιεραποστολικα αφου βαζελωσε το πιπι της, ωραιο σχηματακι με ψιλομεσαια μουνοχειλα, εισοδος χαλαρα, δουλευτικε καλα τοσο καιρο, την θυμομουνα ποιο στενουλα, με καρφωσε με ενα απαθες βλεμα, ουτε ενα βαχ ουτε ενα αχ, κατεβασε το χερι της και εκανε οτι παιζει με το μουνι της μου φανηκε fake κινηση δεν το εκανε για να γουσταρει -ποιος καυλωνει ετσι??? Χμμμ;- φιλιμα στις ρωγες τις οποιες καλυψε με τα χερια της λεγοντας οτι δεν της αρεσει να τις πειραζουνε...εμενα ομως μου αρεσει.!! για αυτο σε πληρωνω, οχι να στην δαγκωσω οπως της ειπα, αλλα να τις ευχαρηστηθω, αλαγη στα 4αρα να φαω την κωλαρα της, ωραια σταση στυθηκε τελεια, κωλαρα παντου.! αφρατη.! ...εκει τα βρηκα λιγο σκουρα εχασα την ορεξη μου, αν και το δουλεψε λιγο το κωλαρακι της, γυρησε και με κοιτουσε παλι με αυτο το αχανες-απαθες βλεμα, λες και κοιτουσε απο την σταση να δει αν ερχετε το λεωφορειο.!! με ξενερωσε δεν ηθελα να την βαλω απο επανω γιατι δεν θα εχυνα ποτε, αρκεστικα σε φαντασιωσεις για να τελιωσω.!! Money Mouth ...σηκωθηκε εβαλε το βρακακι της και με ευχαρηστησε...
Φευγοντας η τσατσα ουτε ενα γεια.! συνεχισε να βρησκετε στον κοσμο της...γενικες γραμμες η Βικη δεν προσπαθει, πολλα γραφτηκαν απο θεμα σερβις, ισως εγω να ειμαι πολυ απαιτιτικος, αλλα η Βικη παραμενει μια πουτανα της σειρας, της εχουν πει να κανει καποια πραγματα τα οποια δεν τα σκαπαζει και δεν ξερει να τα εφαρμοσει σωστα, και αυτο ειναι ολο το στορυ...εδω τελειωσε το εδαφιο Βικη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια