Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 221 10
Μπουρδέλα
234260
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η περιγραφη που μου εδωσε ο spidedrom ηταν πραγματι ακριβεστατη,καστανοκοκκινα μαλλια πιασμενα κοτσο,γυρω στο 1,65,γαλανα ματια ,λεπτο σωμα,μικρο κωλαρακι και μικρο στηθος, μαυρες καλτσοδετες, και ετσι δεν ειχα καμια αμφιβολια για το γεγονος ότι μιλαγαμε για την ιδια κοπελα,αλλα και η ιδια στο δωματιο μου επιβεβαιωσε ότι είναι από την πολωνια.Στην αρχη προσπαθησε να ξεκινησει με πιπα αλλα είναι σχεδον παγια αρχη μου να ξεκινω με προκαταρκτικα,φιλια χαδια και τριψιμο των κορμιων μας με τη κοπελα να βρισκεται σ επαφη με το κορμι μου πανω κατω και πλαγιως,συνταγη παλια και δοκιμασμενη από τα πρωτα μου βηματα στο μπουρδελακι της οδου σαρρη.Αν και καπως επιφυλακτικη το δεχτηκε και μετα από λιγα λεπτα στοματικο με προφυλακτικο, αργα όπως της υπεδειξα,και εδώ καλη.Στη συνεχεια και μετα από καιρο της ζητησα κατι που δεν συνηθιζω,να ερθει από πανω μου αλλα βλεποντας το πισω μερος του κορμιου της πλατη και πισινο καθως η θεα του κορμιου της με προδιεθετε..σε αυτή τη σταση συνειδητοποιησα ότι εχουμε να κανουμε περισσοτερο μ ένα εφηβικο κορμι,πιο νεανικο, στη συνεχεια πισωκολλητο και μπρουμητα η κοπελα,ομολογω ότι αρχιζε να ζεσταινει περισσοτερο το πραγμα..κατοπιν και αφου και εκει κρατησαμε αρκετα ιεραποστολικα προκειμενου να δω το εργο ολοκληρωμενο..Εδω την εφερα να είναι σφιχτα αγκαλιασμενα τα κορμια μας και για πρωτη φορα τα φιλια στο λαιμο που με επιμελεια προσπαθουσε με πεισμα ν αποφυγει αρχισε πια να τα δεχεται μ ευκολια,οι αντιστασεις φαινεται να ειχαν καμφθει..οπως το λιονταρι μπηγει τα νυχια του στο λαιμο της αντιλοπης και μετα από λιγο αρχιζει να την ακινητοποιει ετσι αρχισα να αισθανομαι και εγω στο τελος αυτης της συνευρεσης.Το τελος δεν ηρθε ετσι απλα,σε αυτή τη φαση αρχιζε να μου ζηταει να τελειωνω,εκει αρχισε ενας διαλογος λιγο πιο καυτος,ηθελα να κανω λιγο πιο πιπερατη τη συναντηση αυτή τη φορα για δικη μου ευχαριστηση και νομιζω το πετυχα δινοντας λιγο χρωμα σε αυτό το αχαρο μερος της κουβεντας που η κοπελα σου ζηταει εστω και πολύ διακριτικα όπως στη περιπτωση της να τελειωσεις.Παμε τωρα και στα πιο ουσιαστικα για οσους ενδιαφερονται..το εικοσαρικο δεν το μετανοιωσα σαφως,ετσι και αλλιως δεν θα το μετανοιωνα γιατι αργα η’ γρηγορα με τη κοπελα καποια στιγμη θα εμπαινα αφου σαφως εμφανισιακα είναι ενδιαφερουσα.Θα ελεγα όμως ότι δεν βγαζει τη ψυχη ,τη προσωπικοτητα που μερικες φορες ορισμενες ξακουστες ιερειες του ερωτα βγαζουνε.Νομιζω πραγματικα ότι η βαθμολογια επτα δεν θα μπορουσε να ταιριαξει καλυτερα απ οσο στη συκεκριμενη περιπτωση
Υ,Γ spiderdom τις εβγαλε τις καλτσοδετες
Υ,Γ spiderdom τις εβγαλε τις καλτσοδετες
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού