Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Οποτε εβλεπα την Μιρελλα καβλωνα με αυτο το σεξυ μελαχρινο πλασματακι .. Ετσι παρολο τα τελευταια αρνητικα σχολια αποφασισα να περασω χωρις δευτερη σκεψη.

Το δωματιο κλασικος Βαρδαρης χωρις χαρτι σημειωτεον. Αφου εκανε 2 στασεις σε προηγουμενα δωματια Εμμμμ ηρθε και η δικια μου σειρα επιτελους!

Μπαινει λοιπον χαμογελαστη αν και προ ολιγου ειχαν ανταλαξει 2-3 κουβεντες με την τσατσα . Συστηνομαστε και περναμε κατευθειαν στο ψητο περνοντας μου την καποτα στην πεσμενη πουτσα μου. Κανενα χαδι και προκαταρκτικο δεν ειχαμε. Η σταση της στην πιπα ηταν στα πλαγια στα 4 με εμενα να χουφτωνω κωλαρακι και βυζια . Το δερμα της ηταν δυστυχως αρκετα τραχυ στην αφη και αξυριστο Εμμμμ ...... Στην προσπαθεια μου να περιεξεργαστω το ομορφο μουνακι της με απωθησε με το χερι της..

Η πιπα της ηταν κακη με πολυ δοντι . Γρηγορη σε ρυθμο περισσοτερο με πονουσε παρα με ευχαριστουσε . Παρολα αυτα με τις κραυγες της και με τα διαφορα προστυχολογα που της ελεγα καταφερα και ανυψωθηκα πληρως . Υες Money Mouth

Στα του σεξ ξεκινησαμε ιεραποστολικα. Εδω ηταν αρκετα καλη . Η συμμετοχη της ανεβηκε αρκετα . Καθολη την διαρκεια της διεισδυσης συμμετειχε με αληθοφανεις κραυγες και ετσι οπως ειχα αγκαλιασει την πλατη της με τα χερια μου και την καρφωνα επαιζε με τα μαλια μου , με φιλησε 2 φορες στο στομα και μου εγλυφε το αυτι Χαμόγελο την ολη φαση την ευχαριστηθηκα καθως θυμιζε αρκετα GFE . Στη συνεχεια εκλεισα τα ποδια της και βαραγα ετσι χουφτουνωντας το βυζακι της που ειναι μικρουλικο με ομορφουτσικη ρωγα.

Ακολουθησε στησιμο στα 4 με εμενα ορθιο οπου βαρεσα δυνατα και με θεα το μικρο αλλα πεταχτουτσικο κωλαρακι της κατεθεσα .Σημειωτεον στη διαρκεια αυτης της στασης με παροτρυνε να μην κρατιεμαι Εμμμμ και να επιταχυνω πραγμα που δειχνει και την βιασυνη της .

Αφου τελιωσα με φιλησε στο μαγουλο και φτιαχτηκε στον καθρεφτη τραγουδωντας το Πως να το εξηγησω του Βερτη που επεζε.
http://www.youtube.com/watch?v=qS7gt4FHNyg
Προσφερθηκε να μου φερει χαρτι και απεχωρησε .

Συνοψιζοντας βγηκα με αναμεικτες εντυπωσεις , σκεπτομενος εαν αξιζε τελικα τους 30 ευραιους. Βαζοντας τα κατω ομως κατελειξα οτι τα αρνητικα ηταν περισσοτερα απο τα θετικα .Δεν θα υπαρξει αλλη φορα λοιπον Λύπη

Η Μιρελλα μαλλον εχει χαλασει απο την αρκετα πολυπληθη πελατεια που εχει αποκτησει καθως κυριολεκτικα γινεται χαμος στα δωματια. οσο πελατεια και να χει οσο αργα και να ταν , ομως ως σωστη επαγγελματιας δεν θα πρεπε να βιαζεται τοσο και τουλαχιστον να περιποειται τον εαυτο της Λύπη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
DOGBABY
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια