Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 92 10
Μπουρδέλα
107921
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ένα των 2 τα οποία τελικά είναι 3 (!) καινούργιων πιπινιών. Ισπανίδα κατά δήλωση, ήρθε μέσα με κάπως βαριέστημένο ύφος το οποίο νομίζω δεν είναι παρεξηγήσιμο γιατί έτσι πρέπει να είναι το στυλ της. Μελαχροινή με αδιάφορη φάτσα, κοντό ωραίο μαλλί και ηλικιακά δεν είναι κ τόσο πιπίνι τελικά θα την έβαζα κάπου κοντά στα 27+. Τα βυζιά της πρέπει να είναι κανένα τριάρι αλλά δεν μου άρεσαν κ τόσο λόγω σχήματος, λόγω του ότι δεν ήταν και τόσο πολύ σφιχτά κ λόγω ρώγας. Λεπτομερέστερα η ρώγα της ήταν μεγάλη καυλωμένη κ σκούρη, αυτό ίσως να ηδονίζει κάποιους αλλά όχι εμένα γι'αυτό κ το αναφέρω..Το δυνατό σημείο της κοπέλας μας είναι ο κώλος. Βubble butt κορίτσι η Εμμανουέλα το περπάτημα της είναι περίεργο κάτι ανάμεσα σε θηλυκό και περπάτημα του τώρα ξεβιδώνεται η μέση μου από το υπόλοιπο σώμα, το σώμα της γενικά είναι σχετικά σφιχτό με άσχημο σημείο το δέρμα της που είναι τραχύ και νιώθεις ότι έχει μπιμπίκια. Αυτά σε σχέση με την εμφάνιση.
Ξεκίνησε με κάποια ελαφρά φιλάκια σε κοιλιά κ στήθος με κύριο σημείο την κοιλιά ενώ μου έπαιζε το πουλί με το χέρι για να πάρω μπρος. Τα φιλιά της ήταν πολύ πεταχτά και επιφανειακά. Πίπα κάτω του μετρίου την οποία άφησε γρήγορα με δικιά της πρωτοβουλία κ πήγε να ξεκινήσουμε με μισοσηκωμένη πούτσα ανεβαίνοντας από πάνω.. η Εμμανουέλα κουνιέται πολύ και προσπαθεί να δώσει ρυθμό αλλά έτσι όπως ήταν η φάση δεν γινόταν δουλειά. Έτσι την έβαλα στα 4 και εκεί το ευχαριστήθηκα, πάλι κουνιόταν με αποτέλεσμα να με αποσυντονίζει τελείως, τελικά κατάλαβε με άφησε να κάνω παιχνίδι κ αφού αλλάξα κάτι παραλλαγές του πισωκολλητού κατέθεσα. Ένιωσα πολύ διεκπεραιωτική την φάση μαζί της, πολύ απόμακρη κ κρύα και για να είμαι ειλικρινής μετάνιωσα που δεν κατέθεσα σε ένα άλλο πολύ όμορφο πιπινάκι που είδα σήμερα.
Ξεκίνησε με κάποια ελαφρά φιλάκια σε κοιλιά κ στήθος με κύριο σημείο την κοιλιά ενώ μου έπαιζε το πουλί με το χέρι για να πάρω μπρος. Τα φιλιά της ήταν πολύ πεταχτά και επιφανειακά. Πίπα κάτω του μετρίου την οποία άφησε γρήγορα με δικιά της πρωτοβουλία κ πήγε να ξεκινήσουμε με μισοσηκωμένη πούτσα ανεβαίνοντας από πάνω.. η Εμμανουέλα κουνιέται πολύ και προσπαθεί να δώσει ρυθμό αλλά έτσι όπως ήταν η φάση δεν γινόταν δουλειά. Έτσι την έβαλα στα 4 και εκεί το ευχαριστήθηκα, πάλι κουνιόταν με αποτέλεσμα να με αποσυντονίζει τελείως, τελικά κατάλαβε με άφησε να κάνω παιχνίδι κ αφού αλλάξα κάτι παραλλαγές του πισωκολλητού κατέθεσα. Ένιωσα πολύ διεκπεραιωτική την φάση μαζί της, πολύ απόμακρη κ κρύα και για να είμαι ειλικρινής μετάνιωσα που δεν κατέθεσα σε ένα άλλο πολύ όμορφο πιπινάκι που είδα σήμερα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Maaneskyggen
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού