Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Εύα είναι ένα καινούριο Ρωσιδάκι και την πέτυχα πρώτη μέρα σήμερα στην δουλειά της.Το γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι που ανακοινώθηκε σε συνδιασμό με την ομορφιά της ήταν αυτό που με τράβηξε να μπω να την δοκιμάσω και δεν μπορώ να πω οτι το μετάνιωσα!Βέβαια η κοπέλα θέλει να προσπαθήσει σε μερικές υπηρεσίες ακόμα αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική και θα εξηγήσω αμέσως παρακάτω τι εννοώ με αυτό.Σαν εμφάνιση είναι κανονικού υψους με καστανόξανθα μακριά μαλλιά πιασμένα σε κοτσίδα,κανονικών κιλών,λευκή.Μιλάει καλά ελληνικά.Τα μάτια της είναι ανοιχτόχρωμα.Φορούσε ένα σέξυ μαύρο σύνολο το οποίο δεν έβγαλε παρόλες τις προτροπές μου στο δωμάτιο λέγοντας οτι θέλει χρόνο για να το βγάλει.Άποψη μου οτι το σύνολο αυτό το φορούσε για να αποφεύγει τα χουφτώματα.Τα βυζιά της ήταν γυμνα σε κοινή θέα και με άφηνε μόνο να πιάνω το μουνάκι της χωρίς δάχτυλο.Στήθηκε στα τέσσερα και στο πλάι και μου πήρε ένα ωραίο γυμνό τσιμπούκι αλλά το σύνολο που φορούσε καθώς και κάποια σφιξίματα των μπουτιών που έκανε δεν μου επέτρεπαν τα χαιδέματα στο μουνάκι της.Έπιανα πολύ λίγο μουνάκι συγκεκριμένα.Το γυμνό τσιμπούκι της όμως και το γλειψαρχίδιασμα που ήταν όλα τα λεφτά αντιστάθμισε κάπως τον παράγοντα χούφτωμα.Έπειτα την ανέβασα πάνω μου οπού και παραμέρισε το λαστιχένιο εσώρουχο της στο πλάι.Έγλειφα λίγο βυζάκι και αυτή κουνιώταν πάνω κάτω λέγοντας fuck me!!fuck me!! ;Έπειτα την πήρα κανονικά οπού εκεί επιτέλους είδα και λίγο μουνάκι και την γαμούσα τρίβοντας της τα μουνόχειλα.Να τονίσω οτι σε πρόταση μου κατα την διάρκεια της πίπας να της γλείψω το μουνάκι αρνήθηκε και αυτό ήταν ο δεύτερος αρνητικός παράγοντας της συνεύρεσης.Τέλος επειδή κουράστηκε στο γαμήσι μου πρότεινε να την χύσω στο στόμα της για να επισπεύσω προφανώς την διαδικασία.Ξάπλωσα ανάσκελα και αυτή τράβαγε μαλακία σε ρηχο τσιμπούκι στο στόμα της.Δεν ξέρω αν είχε όντως την πρόθεση να τα πάρει στο στόμα της γιατί δεν τσιμπούκωνε κανονικά και ετσί την γύρισα σε γλειψαρχίδι που το έκανε πολύ καλά και τελείωσα πάνω στο σωμά μου.Συνοψίζοντας επειδή είναι η πρώτη κριτική για την κοπέλα η κοπέλα κάνει καλό τσιμπούκι,γλείφει καλά αρχίδια,δεν αφήνει δάχτυλα,δεν άφησε 69,το τελειωτικό της έχει κάποιες τάσεις αποφυγής.Στο τέλος της ξαναθύμησα γιατί της το είπα και στην αρχή οτι τα εσώρουχα που φορούσε κάναν δύσκολη την πρόσβαση χαμογέλασε και υποσχέθηκε την επόμενη φορά να φοράει άλλα.Οψόμεθα.Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί στην συνέχεια καθότι καινούρια πάντως αν βελτιωθεί σε αυτά που επισήμανα έχει λαμπρές προοπτικές.Θα επανεξεταστεί και προτείνω μιας και είναι καινούρια να δοκιμαστεί μία φορά και απο τους υπολοίπους που ψάχνουν παρόμοιες υπηρεσίες!Τα προκαταρκτικά της ήταν αρκετά σύντομα να τονίσω επίσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76