Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η πάλαι ποτέ Σορένα, που έπαιζε παλιότερα εκεί (αρχές 2010). Ρουμανάκι δυνατό από εμφάνιση, νεανικό κορμί, αψεγάδιαστο. Μαλλάκι μαύρο μακρύ πιά. Άστηθο, αλλά ένα κωλαράκι σαν βερίκοκο. Δουλεμένο αλλά δεν το δίνει. Επειδή με θυμήθηκε και εκείνη και μου χαμογέλασε, πέρασα. Στην τελευταία μου κριτική για την κοπελιά, είχα αναφέρει την πιθανότητα μόλυνσής της από κονδυλώματα (βλ. κριτική στις 6-4-10 στο εν λόγω οίκο). Λοιπόν, η "απειλή" αυτή ισχύει ακόμα! Παρόλο που σαν εμφάνιση με εντυπωσιάζει, σαν υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο με το τέντωμα του νεανικού της κορμιού, με το πώς κουνιέται όταν βρίσκεται από κάτω, με το πώς σφίγγει το "γατάκι" της προσπαθώντας να σε ξεζουμίσει, με τις απαλές κραυγούλες της και τα δαγκωματάκια στο μπράτσο μου κατά την διάρκεια της συνουσίας, εντόπισα ξανά γύρω από τις 2 τρυπούλες της ένοχα σπυράκια που κατάφεραν να μου στείλουν την καρδιά μου στην κούλουρι. Ευτυχώς που είχα μαζί μου αντισηπτικά μαντιλάκια & καθαριστικό χεριών, οπότε λούστικα ολόκληρος. Δυστυχώς, η τσα2 δεν ήξερε καλά Ελληνικά, οπότε θεώρησα ανούσιο να ρωτήσω για χαρτιά γιατρού. Εγώ προσωπικά, για να έχω τα κεφάλια μου ήσυχα, ΔΕΝ θα ξαναπάω μαζί της. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Αλλά ο φόβος φυλάει τα έρημα! Αν θέλει κάποιος μπορεί να μας πει την γνώμη του. . . . .

Θα έβαζα παραπάνω βαθμολογία γιατί αξίζει ως VFM, αλλά δεν θέλω να σας κάψω στο βασικότερο θέμα της Υγείας. Αν κάποιος πιο έμπειρος αποφανθεί ότι κάνω λάθος, έχει καλώς.
Στο πάρκιν 10 λόγω πεζό 2.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Σορένα
Υπηρεσίες
amadeus_gr
Τιμημένος
101
Πόντοι:
8.175