Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Αννα είναι Ρουμάνα, λεπτή, ξανθούλα με γλυκό πρόσωπο, πολύ ομιλητική μέσα και έξω από το δωμάτιο 19ετών κατά δήλωση της.
Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει τα πάντα αλλά σε δόσεις. Διαφημίζεται ακάποτο ή κουλούρι στο 20αρικο και ότι άλλο θες πάει εξτρά(παλιά ήταν δύσκολη σύμφωνα με την κριτική του Ακόρεστου πιο κάτω) σε έναν χώρο από τους αθλιους της περιοχής.
Πέρασα για το κουλούρι παρόλο που δεν είμαι φανατικός μια και ακα δήλωσα ότι δεν ξαναπαίρνω (μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις λέει ο σοφός λαός).
Στο δωμάτιο όρμησε γελαστή, δεν έβγαλε σουτιέν και μου είπε αν θέλω ακάποτο ή κώλο, επέλεξα και άρχισε τις προσφορες, αν θέλω ακα πριν τον κώλο +10 και αν θέλω να τα φάει κιόλας +20. Καλά της είπα παμε στα βασικά και μου το φόρεσε χωρίς προετοιμασία αλλά δεν με πείραξε γιατί ήμουν "θεριεμένος" λόγω των πολλών ρεπό.
Πίπα μέτρια, γρήγορη και δυνατή αλλά αρκετή ώρα, δήλωσε ότι της αρέσει η πίπα και ειδικά με τα προφυλακτικά που παίρνει με άρωμα μπανάνας. Μετά το πέρας και αφού ήμουν έτοιμος μου λέιε αν θέλω πρώτα μουνάκι - ήθελα. Εβαλε κρέμα στην σούφρα της - για να είμαστε έτοιμοι είπε - και στήθηκε πισωκολλητό όπου η αίσθηση ήταν φοβερή, στενή, τέλεια. Ας πάμε πιο πάνω της είπα και μου τον οδήγησε στην σουφρα της - σιγά είπε είσαι ο πρώτος σήμερα - αλλά μόλις πέρασα στην πύλη ωωωωω! τέτοιο κολύμπι δεν έχω ξαναρίξει. Χτύπα μου λεγε αλλά αίσθηση δεν είχα, αφού κοίταζα να δω μήπως έκανε τρίπλα και μου τον έβαλε στο μουνί της. Χτύπησα, ίδρωσα αλλά τπτ, αφού της είπα ότι το μουνάκι της ήταν πιο στενό, απορούσε και η ίδια - μα πως δεν τελείωνεις.
Βγήκα και μου λέει έλα να στο παίξω, μου τόβγαλε, έπλυνε το χέρι της καλά (+++) και άρχισε να μου τον παίζει και να διαφημίζει ότι μπορεί να μου τον πάρει έτσι και να τελειώσω στο στόμα της κλπ. της είπα τις φοβίες μου για ασθένειες, παρεξηγήθηκε και άρχισε να λέει για γιατρούς κλπ οπότε μες στην καυλα μου της λέω ρίχτου, όπερ και εγένετο.
Τα κράτησε όλα - και είχα μαζεμένα από τα ρεπό που είπαμε - τα φτησε στον νεροχύτη και άρχισε τα κομπλιμέντα, δεν τα κάνω με όλους, τι ωραία που μυρίζεις, είδες τι καλά που περνάς κλπ.κλπ.

Γενική εντύπωση μέτρια, παρόλο που είναι ωραίο μωράκι, έχει μία βιασύνη / αγαρμποσύνη - σαν το Χριστινάκι στα νιάτα της - ίσως ξαναπεράσω αλλά για μαζεμένο πρόγραμμα δεδομένου ότι πλήρωσα 20+20 για όλα αυτά, δεν εχω παράπονο από τον χρόνο όπου έμεινε 15' στο σύνολο. Ουτως ή αλλως την επόμενη Μ.βδομάδα έχει νηστεία οπότε χαλάλι Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια