Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρώτη φορά τσαρκα στη Σαλονίκη και ήμουν αποφασισμένος να βρω την περίφημη Νικόλ για την οποία τόσα είχα διαβάσει.Έμαθα λοιπόν ότι δούλευε σε αυτό το σπίτι και ήρθα. Μόλις την είδα ομολογώ ότι απογοητευτικά λίγο . Ενώ εχει υπέροχο σώμα (μου είπε ότι είναι χορεύτρια σε στριπτιζάδικο) το πρόσωπο της δε μου άρεσε καθόλου . Εχει φουσκώσει τα χείλια της και μοιάζει με τραβεστί. Παρόλα αυτά εγώ πέρασα ,διότι γι αυτήν είχα έρθει. Δύο λόγια εδώ για τις τιμές . Πρώτη φορά βλέπω μπούρδελο να εχει τις ίδιες ή και υψηλότερες τιμές από τα στουντιο. Η χαμηλότερη τιμή ήταν 30 ευρώ όπως και στο στουντιο . Εγώ διάλεξα το πρόγραμμα των 50 ευρώ με άκαποτο τσιμπούκι. Το δωμάτιο ήταν άθλιο . Βρώμικο με ένα κρεβάτι έτοιμοροπο και κατηφορικό. Είχε όμως ντους!!! (Φυσικά χωρίς πετσέτες). Νικόλ : στη συμμετοχή παίρνει 10 με τόνο . Με τρελλανε στα γλωσσοφιλα και ήταν δέκτικη και στα δικά μου χάδια . Μου έκανε και λίγο Ισπανικό στα μεγάλα συλικωνάτα στήθη της. Η πίπα της πολύ καλή ,αν και όχι η κορυφαία του χώρου . Με έκανε τούρμπο παρόλο που είχα καταθέσει μια ώρα πριν σε κάποιο άλλο στουντιο και είχα μια μικρή ανησυχία αν θα τα κατάφερνα. Της είπα να έρθει εκείνη από πάνω μου και μετά από σφυροκόπημα λίγων λεπτών ,κατέθεσα. Μπορω να πω ότι ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία η οποία όχι μόνο δεν με εξαντλήσε αλλά με έκανε να φύγω αναγέννημένος και αναζωογόνημενος.Αν ξανάρθω στη Σαλονίκη σίγουρα θα την ξανάψαξω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια