Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 115 10
Μπουρδέλα
101167
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ξημερωματα Παρασκευης προς Σαββατο, τσαρκα στο Βαρδαρη και μην εχοντας βρει κατι συγκινητικο, κατεληξα στο εν λογω ιδρυμα. Η κοπελλα ειναι new entry στην περιοχη, τη λενε Μαρα και ειναι Ρουμανα.Μετριο υψος, παχουλη τη λες αλλα σφιχτη, βυζαρες και μετριο προσωπο.
Πηρα το απλο με 30, αν και η τσατσα μου προτεινε να παρω ακαποτο με 40 αντι για 50 που ειναι η αρχικη τιμη.
Ξεκινησε με πολυ καλο καραμελωμα αρχιδιων, συνεχισε με αρκετα καλη πιπα ενω εγω εβαζα δαχτυλα σε μουνι και κωλο, χωρις να διαμαρτυρεται.Στη συνεχεια απο πανω ωστε με χουφτωμα στις βυζαρες και καταληξη σε πισωκολλητο.
Πολυ καλη περιπτωση, αν δεν εχετε προβλημα με το οτι δεν ειναι μοντελο. Για τους λατρεις των παχουλων, στανταρακι!
Πηρα το απλο με 30, αν και η τσατσα μου προτεινε να παρω ακαποτο με 40 αντι για 50 που ειναι η αρχικη τιμη.
Ξεκινησε με πολυ καλο καραμελωμα αρχιδιων, συνεχισε με αρκετα καλη πιπα ενω εγω εβαζα δαχτυλα σε μουνι και κωλο, χωρις να διαμαρτυρεται.Στη συνεχεια απο πανω ωστε με χουφτωμα στις βυζαρες και καταληξη σε πισωκολλητο.
Πολυ καλη περιπτωση, αν δεν εχετε προβλημα με το οτι δεν ειναι μοντελο. Για τους λατρεις των παχουλων, στανταρακι!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Μάρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού