Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 197 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Κάρμεν είναι μία πολύ μικρή κοπέλα από Ρουμανία και έχει Ελλάδα μόλις 3 μήνες.Είναι κοντούλα με μεγάλα τατού στο κορμί της.Στο δωμάτιο είναι φωτιά και λαύρα και ενδιαφέρεται ο πελάτης να περάσει καλά κάτι που πολλές κοπέλες δεν το κάνουν.Και γιαυτό το λόγο αξίζει συγχαρητήρια.Μπαίνεισ το δωμάτιο και αφού γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις αρχίζει και κάνει παιχνίδια.Συγκεκριμένα γλύφει τις ρώγες,το λαιμό,και το σώμα και τρίβεται πάνω σου.Εμένα με γκάβλωσε τόσο πολύ που δυστυχώς παρασύρθηκα και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα.Στην συνέχεια γυμνή πίπα με πολύ σάλιο και προσπάθεια να τον πάρει όλο στο στόμα της deepthroat. Φένεται οτι το θέμα τσιμπούκι αν και μικρή το κατέχει καλά.Έπειτα 69 οπού έτρωγα το μουνάκι της και αυτή έγλειφε πούτσο και αρχίδια.Στην συνέχεια με καβάλησε σε στάση reverse cowgirl γονατιστή και έπειτα ξαπλωτή πάνω μου.Μέτα την πείρα σε στάση κλασσική cowgirl.Aκολούθησε ιεραποστολική στάση και μετά κωλαράκι στην ίδια στάση.Διεισδύσεις στο κωλαράκι της αφήνει κανονικά αλλά ζορίζεται λίγο.Τέλος μόνη της μου πρότεινε να χύσω στο κορμί της κάτι που άλλες κοπέλες δεν το αναφέρουν καν και αυτό της δίνει για μένα +.Ξάπλωσε και μου πε να μην την χύσω στο στόμα και πρόσωπο και μου έγλειφε την πούτσα και έπαιζε και με τα αρχίδια μου και τελείωσα και τα σκάγια μου την πήραν και στο πηγούνι της.Γενικά ήταν μία πάρα πολύ καλή εμπειρία και με βλέπω να ξαναπηγαίνω.Αρκετά gfe.To μόνο αρνητικό ήταν οτι το σαλόνι ήταν γεμάτο μετά την πρόσφατη διαφήμηση της κοπέλας.Δωμάτια σχετικά καθαρά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76